Nova sezona dečjih crtanih filmova na Minimax kanalu već je počela, pa mališani imaju priliku da novogodišnje praznike provedu sa svojim omiljenim junacima. Zimsku čaroliju će upotpuniti jedna premijera i nove sezone čak tri animirana crtana filma.

Najbolje prijateljice – Andrea, Mia, Ema, Olivija i Stefani – su na herojskoj misiji. One pokušavaju da spasu Grad srcolikog jezera od lukavih prevrtljivaca, decu i kućne ljubimce od opasnosti, prelepe zgrade od buldožera i reše svakakve druge zavrzlame. I dok „Lego: Devojke na zadatku“ šire ljubav, umetnost i hrabrost, „Vatrogasac Sem“ kreće u nove avanture.

Povezana vest:  TAKMIČENJE U KUVANJU NA MTV KANALU U SERIJI "HOUSE OF FOOD"

U jedanaestoj sezoni, vatrogasna stanica je modernizovana najnovijom opremom za zaštitu od požara i sada ima potpuno novo vozilo za spasavanje životinja, što znači da ima mnogo novih stvari za učenje. Nevaljali Norman Prajs i dalje pravi zavrzlame ne ostavljajući Semu i njegovom timu ni trenutak dokolice – a, naravno, ni tebi, ako nam se pridružiš!

Povezana vest:  Nova epizoda serijala „Savršena mlada“ na TLC kanalu

Maša je Ruskinja koja živi u šumi sa svojim prasetom, kozom i psom, dok ostale životinje beže od njene stalne želje za igrom. Jednog jutra, prateći leptira, Maša zaluta u kuću medveda koji ne uspeva da je se otarasi. Tako  njih dvoje, sticajem okolnosti, postaju najbolji prijatelji. „Maša i medved“ priključiće se Minimaxovoj ekipi tik pred praznike, od 24. decembra.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Soraja završila na otpadu, u kuću ušetali Tamara i Radašin

Istog dana na omiljeni dečiji kanal stiže i deseta sezona „Radoznalog Džordža“. Naivan i znatiželjan afrički majmun često upada u nevolje, ali ne pomišljajte odmah na najgore! Džordž, pored toga što sjajno zabavlja sve članove svoje porodice, ima i mnogo korisnih informacija o prirodnim naukama na poljima matematike i tehnike. Uz pomoć njegove neiscrpne radoznalosti, i naši mališani će postati mali naučnici, a Minimaxov dlakavi prijatelj garantuje i dobro raspoloženje!