Veliko finale dugoočekivane treće sezone najpopularnije krimi-serije na našim prostorima „Ubice mog oca“koja se emitujeekskluzivno na TOP kanalu, sve je bliži. Svakog ponedeljka od 20 časova, publika je uz svoje omiljene junake pokušavajući da sazna istinu, pa zato premijerno otkrivamo sadržaj nove, desete epizodeu kojoj zapažene uloge imaju i Sofija Milošević, Borka Tomović, Željko Erkić i drugi.

Povezana vest:  Premijera dokumentarnog HBO Europe filma "Kolektiv"  4. juna u 21.45h na HBO kanalu

U ovoj epizodi, istraga o ubistvu doktora Dimitrijevića dobija potpuno novi kolosek što zbunjuje i samog Aleksandra koji se trudi da ostane racionalan jer na Mirka ne može da računa. Naređuje novu policijsku akciju koja će se iskomplikovati, ali slučaj doktorovog ubistva počinje polako da se raspetljava… U međuvremenu dolazi do novog ubistva.

Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalukoji se emitujeu Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije.

Povezana vest:  Ekskluzivna premijera nove muzičko-dokumentarne serije iz originalne HBO produkcije "Foo Fighters: Sonic Highways"