Photo by: Brian Bowen Smith/E!

Umetnici i muzičari sa A liste okupiće se da proslave najveće muzičko veče a Ryan Seacrest i E! News voditeljka Giuliana Rancic vraćaju se da zajedno vode poznatu emisiju sa dodele nagrada Gremi, E! Live From the Red Carpet: The 2019 Grammy Award, donoseći gledaocima najspontanije i najzabavnije intervjue sa najvećim zvedama i nominovanima za nagrade, zajedno sa What the Fashion i E! News saradnicom Zuri Hall i bivšom TRL voditeljkom i muzičkim stručnjakom, Tamarom Dhia. Ekskluzivni uvid u novi spot Rainbow kantri pevačice i kompozitorke Kacey Musgrave biće prikazan premijerno tokom prenosa uživo. E! će omogućiti gledaocima jedinstveno izveštavanje na više platformi kako uživo, tako i preko digitala,mobilnih telefona i uživo na drištvenim mrežama iz Staples centra u Los Anđelesu u Kaliforniji u nedelju 10. februara u ponoć, kada uživo počinje E! izveštavanje.

Kompletno E! praćenje događaja počinje sa emisijom E! Countdown to the Red Carpet: The 2019 Grammy Awards u kojoj se pojavljuju The Real voditeljka Jeannie Mai, komičarka iz E! emisija Dating #NoFilter  i Nightly Pop Nina Parker, Tanya Rad iz iHeartMedia KIIS FM i stilista poznatih ličnosti Brad Goreski, zajedno sa reporterkom zaduženom za fanove, Tamara Dhia,  dok odbrojavaju 18 najočekivanijih momenata na samoj dodeli nagrada Gremi i na crvenom tepihu.

Kao deo izveštavanja mreže sa više platformi, E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T, vraća se uz The Rundown zvezdu  Erin Lim, E! News novinara Will Marfuggi,i modnog stručnjaka Tiffany Reid, uz muzičkog stručnjaka Tamaru Dhia, koja će se javiti uživo iz Los Anđelesa, Convention centra.  Oni će obezbediti neograničen pristup i uvid u modu i crveni tepih dodele Gremi nagrada uz izjave nominovanih za ovogodišnje nagrade, uz dva sata programa  nakon koga sledi dodela nagrada, a sve to se može pratiti @Enews Twitter profilu, E! News aplikaciji i na sajtu eonline.com. Od četvrtka 7. februara gledaoci imaju mogućnost  da pomognu u izboru šta žele da gledaju kao deo E! Stream-a glasanjem na @ENews Twitter nalogu.

Povezana vest:  FARMA 2010, Nemanja je ponovo gazda!!!

Odmah kada se završi glavna ceremonija, E! se vraća sa emisijom After Party: The 2019 Grammy Awards uz voditelje Nightly Pop i Daily Pop Morgan Stewart, Ninu Parker, Daily Pop Justin Sylvester i Tanyu Rad, koji će predstaviti najznačajnije trenutke večeri, uključujući iznenadne dobitnike i one koji su razočarani, modne kreacije vredne pažnje, i najzanimljivije govore i nastupe.

Pre nego počne nedeljna proslava, E! News će imati specijalno izdanje posvećeno Gremi nagradama u nedelji dodele, uz voditelje Giulianu Rancic i Jason Kennedy-a koji će dati uvid gledaocima u veliki događaj u nedelju, uključujući intervju sa voditeljkom Gremi nagrada, Alicia-om Keys, poseban pogled na dvoranu, i pregled očekivanih nastupa. Pored toga, E! News će prikazati intervjue sa dobitnicima nagrade Gremi, pregled modnih stilova na crvenom tepihu, i uvid u zabave poznatih uključujući after party iz Clive Davis Gala i MusiCares. Emisije Daily Pop i Live From E! na mrežama Facebook i YouTube takođe će posvetiti svoje izveštavanje Gremi nagradama i velikoj večeri.

Povezana vest:  Nova sezona serije "Preacher" kreće 7. oktobra na kanalu AMC

Omiljena emisija među fanovima “E! Glambot” takođe se vraća Gremiju uz reditelja i kreativnog direktora, Cole Walliser, koji će prikazati jedinstvene trenutke sa crvenog tepiha na inovativan način i uključiće fanove još više u akciju koja se dešava.

Digital & Social

Omiljen među fanovima, E! News  Instagram Stories biće posebno posvećen nagradi Gremi u nedelju, 10. februara i ponedeljak 11. februara,  prikazujući svež i zabavan E! kratki prikaz dešavanja i najznačajnijih detalja večeri. Popularna  E! News Snapchat serija, The Rundown, koju vodi  Erin Lim, takođe će imati posebno Gremi izveštavanje u ponedeljak 11. februara.

Fanovi mogu da prate svaki trenutak događaja i da dobiju ekskluzivni uvid iza scene uz E! News digitalni sadržaj na eonline.com, preuzimanjem aplikacije E! News, preko @enews društvenih mreža (InstagramTwitter i Facebook), @e_news na mreži Snapchat, i @eentertainment (InstagramTwitterFacebook, i  Snapchat). Fanovi Style  takođe se mogu pridružiti na  @stylecollective on Instagram za modni pristup večeri.

Raspored: 

9. februar u 23:00

E! News sa voditeljima Giulianom Rancic i Jason Kennedy-em uz E! tim dopisnika za poseban prikaz uoči dodele nagrada Gremi.

Povezana vest:  NOVE PREMIJERE NA AMC KANALU: Serija THE NIGHT MANAGER 22. februara, 2. sezona serije FEAR THE WALKING DEAD 11. aprila

10. februar u 00:00

E! Live From The Red Carpet: The 2019 Grammy Awards (uživo sa crvenog tepiha sa dodela Gremi nagrada) – emisiju vode Ryan Seacrest i E! News voditeljka  Giuliana Rancic, uz E! News dopisnice  Zuri Hall i Tamaru Dhia.

10. februar u 00:00

E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T uz voditelje The Rundown Erin Lim, E! News Will Marfuggi, modnog stručnjaka Tiffany Reid, kao i Tamara Dhia, koji će se pojaviti u  LA Convention centru on @ENews Twitter nalogu, aplikaciji E! News i na sajtu eonline.com.

11. februar (odmah posle dodele nagrada Gremi)

E! After Party: The 2019 Grammy Awards uz voditelje Nightly Pop i Daily Pop  Morgan Stewart, Nina Parker, Daily Pop Justin Sylvester i Tanyu Rad.

 10. februar u 00:00

Live From E! on the E! News page na Facebook Live i eonline.com uz voditelje E! News glavnu dopisnicu Melanie Bromley, E! News dopisnika Will Marfuggi-a i E! tim.

12. februar 23:00

E! News uz voditelje Giuliana Rancic i Jason Kennedy kao i E! tim dopisnika za specijalni pregled Gremi dodele nagrada.

E!’s Live From The Red Carpet produciraju Ryan Seacrest Productions i Wilshire Studios.  Ryan Seacrest, Gary Snegaroff, Shaun Smith i Gerry Johnston su izvršni producenti.