Za filmske sladokusce februar će biti odličan mesec, jer su gledaocima na raspolaganju premijere koje će vas doslovno raspametiti. Zato ne skrećite prst sa daljinskog upravljača.

Na kanalu Film Box Premijum sutra od 22 časa možete pogledati naučno fantastični film Pritajeno zlo, sa Milom Jovović u glavnoj ulozi. U gradu Rakunu, koji je udaljen od svega i svačega, na 500 metara ispod zemlje nalazi se tajno istraživačko postrojenje nazvana Košnica. Tamo eksperimentišu sa opasnim virusom, ali se naučnici i osoblje pretvaraju u zombije i oslobađaju mutirane životinje koje su služile za eksperimente. Vlasnik pogona, korporacija Ambrela i vlada da bi prikrili dešavanja, šalju specijalace, da za tri sata izoluju virus pre nego što zarazi ostatak sveta. U tome im pomaže koju tumači Mila Jovović,a koja zbog izlaganja nervnom gasu, pati od gubitka pamćenja. Dok se njeno sećanje polako vraća, specijalna jedinica mora da isključi glavni računar i da nađe izlaz, boreći se sa zombijima, mutantima i samim računarom, zlom za koje vojna obuka nije mogla da ih pripremi. Film počinje scenom u kojoj nepoznata osoba u laboratoriji ostavlja posudu u kojij se nalazi neka plava supstanca. Nekoliko minuta kasnije, sistem automatskog obezbeđenja ubija sve osoblje ustanove na različite načine — od davljenja naučnika u hermetički zatvorenoj prostoriji, gušenja zaposlenih otrovnim gasom, ispuštanjem lifta punog ljudi, do obezglavljivanja žene vratima lifta.

Povezana vest:  Serijal „Služba za spasavanje aligatora“ na Animal Planet kanalu

Na repertoaru u subotu od 22.30 časova, na kanalu Film Box Premijum HD možete pogledati film Napušteni. Radnja filma vraća nas u 1989. Godinu, kada Rouz Noel diže jedra i kreće iz Piktona, Novi Zeland, u Tongu, sa četiri člana posade. Kad ogroman talas prevrne brod, sledi 119 dana na otvorenom moru, pre nego što ih voda izbaci na ostrvo Grejt Barijer.

Povezana vest:  Kanal Epic Drama donosi vam italijansku kriminalističku dramu Detektiv Malteze… iz pera pisaca “Gomore”

Sjajan američki istorijski vestern iz 2012. godine možete pogledati na kanalu Film Box Premijum 13. februara od 21 čas – Đangova osveta. Režiser i scenarista filma je Kventin Tarantino, a glavne role pripale su Leonardu Dikapriju, Semjuelu L. Džeksonu, Džejmi Foks.
Radnja filma je smeštena u vreme nedugo pre početka Američkog građanskog rata na dubokom Jugu i starom Zapadu, film prati oslobođenog roba Đangakoji skupa s lovcem na glave Dr. King Šulc kreće u misiju spašavanja svoje supruge Brumhilde od okrutnog i harizmatičnog vlasnika plantaže Kelvina.
Inače, važno je znati da je film primio hvalospjeve kritičara i nominovan je u pet kategorija za prestižnu filmsku nagradu Oskar uključujući i one za najbolji film, najboljeg sporednog glumca. Osvojio je dve nagrade Zlatni globus.
Budžet filma je iznosio 100 miliona dolara, a film je zaradio širom sveta preko 425 miliona dolara, što ga čini Tarantinovom najvećom zaradom.

Povezana vest:  Višečasovna zabava na malim ekranima