sladjanamilosevicTV Avala se izvinila Slađani Milošević

 

Televizija Avala i generalni menadžer te kuće Bojana Lekić izvinili su se danas umetnici Slađani Milošević zbog neprijatnosti koje je doživela od jednog od kamermana i saopštili da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak.

-TV Avala i ja lično i na ovaj način izvinjavamo se našoj poznatoj i uvaženoj umetnici Slađani Milošević, koja je kao naš dragi gost doživela neprijatnost zbog potpuno neprimerene, neposlovne, pa i nekulturne reakcije jednog od kamermana zaposlenih u našoj kući – navela je Lekić u odgovoru Demokratskoj stranci Srbije (D S S).

Povezana vest:  Ove serije su omiljene među domaćom publikom - stižu nove epizode

D S S je juče u otvorenom pismu Bojani Lekić protestovao zbog omalovažavanja i vređanja Slađane Milošević kojoj je jedan od kamermana po izlasku iz studio uputio pogrdne reči zato što je u emisiji istakla svoju funkciju u okviru resora za kulturu DSS-a.

Bojana Lekić je istakla da je disciplinski postupak protiv tog kamermana pokrenut odmah, bez čekanja bilo kakavog otvorenog pisma DSS.

Povezana vest:  Zvezde Dosijea iks bi da snime i treći deo filma

-Istine radi, otvoreno pismo nismo ni očekivali jer je direktor produkcije pod čijom je nadležnošću i sektor snimatelja odmah obavio razgovor i sa gospođom Milošević, kao i sa dotičnim kolegom, saslušao obrazloženja da se njih dvoje znaju odavno i da mu se komentar omakao upravo zbog toga i uprkos tome na licu mesta tražio izvinjenje gospođi Milošević – navela je Lekić.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Novi modni kreatori - Borba za prestiž i Medijum sa Long Ajlanda

Ona je istakla da je Slađana Milošević prihvatila izvinjenje, što je bio jedini razlog da Avala nije odmah upoznala javnost sa incidentom i sa merama preduzetim tim povodom.