Sony Pictures Television najavio je da će se druga sezona hvaljene serije “Odsustvo”, snimane u Sofiji, vratiti na AXN Adriu u četvrtak, 25. aprila.

Serija “Odsustvo” sa Stanom Katić (“Castle”) u glavnoj ulozi, koncentrisana je na FBI-jevu agentkinju Emily Byrne, (Katic) koja je dok je lovila najzloglasnijeg bostonskog serijskog ubicu, nestala bez traga i bila proglašena mrtvom. Šest godina kasnije, Emily je nađena u kolibi u šumi, jedva živa i bez sećanja na godine nestanka. Vrativši se kući, saznaje da se njen suprug, specijalni agent Nick Durand, ponovo oženio i da njenog sina odgaja druga žena, a uskoro I biva uključena u novu seriju ubistava.

Povezana vest:  Autorka Prave krvi sprema seriju stripova

U drugoj sezoni, nakon pronalaska i ubistva njenog otmičara, Emily se muči sa definisanjem svoje nove uloge majke i preživljavanjem šest godina fizičke i psihičke torture. Čak i nakon što je ponovo izgradila odnos sa sinom Flynnom, Emily ne može da se reši mračne prošlosti. Bostonskog detektiva Tommyja Gibbsa označava kao metu u tajnoj istrazi o svojoj misterioznoj istoriji. Kad slučaj postane smrtno opasan, Emily će sve staviti na kocku, kako bi otkrila istinu i zaštitila svoju porodicu.

Povezana vest:  Lea Michele u suzama pevala pokojnom Coryju (VIDEO)

Seriju “Odsustvo”, naručenu za međunarodne kanale Sony Pictures Televisiona, producirala je Masha Productions. Serija se emituje na Sonyjevim kanalima i platformama, odabranih teritorija unutar Rusije, Evrope i Latinske Amerike. Izvršni producent i režiser je Oded Ruskin (“False Flag,” “Beauty and the Baker”), zajedno s producentima Stanom Katic, Mattom Cirulnickom, Julie Glucksman i Mariom Feldman (“False Flag,” “Homeland”). Režiju takođe potpisuju Adam Sanderson i Kasia Adamik. Tvorci serije su Gaia Violo i Matt Cirulnick, a ista je bazirana na pilot scenariju koji je napisala Gaia Violo.

Povezana vest:  MTV REPORTERI OTKRIVAJU DA LI JE NOVI SAD NAJVEĆI ZAGAĐIVAČ DUNAVA U EVROPI

Uz Stanu Katic i Patricka Heusingera, spisak globalno poznatih glumaca uključuje i Caru Theobold (“Downton Abbey”), Neila Jacksona („Sleepy Hollow“, “Upstairs Downstairs”), Angela Bonannia (“False Flag”) i Paula Freemana (“The Dogs of War”). Ekipi se u drugoj sezoni priključuju Matthew Le Nevez (“The Widow”) i Natasha Little (“The Night Manager”). Le Nevez igra ulogu Cala Isaaca, bivšeg člana Navy SEALS-a koji je uvijek razborito optimističan, dok Natasha Little glumi Julianne Gunnarsen, FBI-jevu agentkinju dovedenu u bostonski ofis, kako bi pomogla da se uhvate počinitelji smrtonosnog terorističkog napada.