Od ponedeljka, 25. februara, od 18.30 časova, SuperStar TV počinje sa emitovanjem nove domaće humorističke serije „Vrata do vrata”. Polusatni igrani serijal prati život glavnih junaka, odnosno stanara jedne sasvim obične zgrade, njihove naizgled obične živote, međusobne odnose i komične situacije u koje zapadaju. Glavne uloge tumače naši poznati glumci Zoran Cvijanović, Katarina Marković, Nebojša Ilić, Jelena Jovičić, Nemanja Oliverić i Maja Mandžuka.

Povezana vest:  Serija Močvara se iz Beograda seli u Sentu

„Ovo je zabavna porodična serija o stanarima zgrade koji se sreću na hodnicima, u holu i dvorištu. Moje iskustvo je da kada je glumcima i ekipi zabavno na snimanju, po pravilu i publika uživa. Zato verujem da će tako biti i sa serijom „Vrata do vrata““, izjavio je Zoran Cvijanović, glumac i kreativni producent serije.

Rađena po originalnoj francuskoj hit seriji “Moje drage komšije”, a po prvi put adaptirana na srpski jezik, serija o dogodovštinama živopisnih stanara vratiće dobro raspoloženje i osmeh na lica svih ljubitelja sitkoma.

Povezana vest:  GORDON REMZI: SKRIVENI UKUSI SVETA 2 - Premijerno od 13. septembra na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

„Serijal je do sada pokupio simpatije gledalaca u svakoj zemlji u kojoj je emitovan, pa nema sumnje da će to biti slučaj i sa domaćom verzijom „Vrata do vrata“, pogotovo imajući u vidu sjajnu ekipu naših glumaca. Ovo je prvi igrani format u produkciji Telekoma Srbija i veoma sam ponosan što smo upravo sa ovom serijom otpočeli proizvodnju vrhunskog sadržaja Super Star TV kanala“, izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.

Povezana vest:  Premijera 3 sezone „Zlatna groznica: Parkerove staze” na Discovery kanalu

Najzabavniji komšiluk postaće deo svakodnevice svih generacija sa novim epizodama svakog radnog dana od 18.30 časova na SuperStar TV koji se u rekordnom roku našao među deset najgledanijih televizijskih kanala u zemlji.