Mega hit serija kanala E!, Keeping Up with the Kardashians, vraća se u aprilu sa 16. sezonom, nedeljom u 21:00. Ova sezona počinje neočekivanim uvidom u strastvenu vezu Kim and Kanyea. Od  Kanyeovog užurbanog rasporeda, preko planova da dobiju četvrto dete preko surogat majke, do stalnog interesovanja Kim za reforme u zatvorima, ništa ih ne usporava.

Kourtney u potpunosti prihvata stil života “moderne porodice” koji deli sa Scottom, njihov je glavni cilj da budu pozitivni uzori svojoj deci. U međuvremenu, Khloé se prvi put suočava sa ulogom majke, dok se bavi i kompleksnim emocijama u vezi sa njenim statusom veze. Dodatno, Kris će sve ugostiti za Dan zahvalnosti u svom domu u Palm Springsu, ali je manje zahvalna kada praznik ne ispadne kako je očekivala. Kris takođe odlučuje da oslobodi svoju “unustrašnju vešticu” za muzički spot Ariane Grande Thank U.

Dok Kylie ima pune ruke posla sa svojom ćerkom, i dalje nalazi vreme da napravi rođendansku zabavu iz bajke za svoju sestričinu Dream. Kendall prima kod sebe svoju porodicu, kada u njihovom kraju besni požar, ali se nalazi u neprilici kada jedna od njenih sestara odbija da ide. Uz fokus Roba na podizanje ćerke, Kim odlučuje da je vreme da pruži savet starije sestre. Porodica se pakuje i odlazi na Bali gde u miru uz povratak energije svako od njih ima otkrovenja koja mogu da im promene živote. Uz sve nove događaje, porodica Kardashian je bliskija nego ikada i dokazuje da porodica sve prevazilazi.

Povezana vest:  FARMA 2010, Ivan ponovo otišao sa Farme

Keeping Up with the Kardashians producirali su Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je i izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian su izvršni producenti. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan i Amanda Weinstein su izvršni producenti za Bunim/Murray.