Ovog leta, na TV Pink stiže visokobudžetna turska drama „Ljubav iz osvete“ („Cesur ve Güzel“) , koja je stekla veliku popularnost u Turskoj, a sada će oduševiti i publiku u regionu.

Radnja serije prati Tahsina Korludaga, glavu imućne porodice Korludag, koji je bogatsvom koje je godinama sticao, dobio i veliki uticaj i status čoveka kog se treba plašiti, te ne postoji mesto ili institucija u gradu u kojima on nema svoje ljude. Tahsin ima dvoje dece – sina Korhana Korludaga, koji je veliko razočarenje za njega, i ćerku Suhan Korludag, koju voli više od svega.

Korhanova supruga, Džahide Korludag, bezuspešno pokušava da ostane u drugom stanju, istovremeno strahujući da bi Suhan u tome mogla da uspe pre nje, što znači da bi porodično bogatstvo prešlo u ruke Suhaninog prvenca. Plašeći se tog scenarija, Džahide pokušava da ubije svoju zaovu. Međutim, neće uspeti da sprovede svoj opaki plan u delo – u tome će je sprečiti misteriozni stranac Džesur Alemdaroglu, koji će spasiti Suhanin život.

Povezana vest:  Novi domaći detektivski triler stiže na Superstar TV

Džesur će time osvojiti ne samo Suhanino srce, već i naklonost strogog Tahsina, ali niko ne sluti da Džesura pokreće želja za osvetom. Međutim, da li će ga ljubav prema Suhan naterati da preispita svoju odluku i poštedi Tahsina kazne za grehove iz prošlosti, saznaćete uskoro na TV Pink.

Glavne uloge poverene su glumcima koji su veoma popularni na ovim prostorima – Suhan Korludag otelotvorila je Tuba Bujukustun, koju ste gledali na TV Pink u seriji „Ljubav i novac“, ulogu Džesura Alemdaroglua dobio je turski Bred Pit, Kivanč Tatlitug, dok mućnog Tahsina Korludaga igra Taner Levent – glumac koga ste upoznali u ulozi Garipa u hit turskoj seriji „Istanbulska nevesta“. Tahsinovog sina Korhana Korludaga igra Erkan Avdži, ulogu Džahide Kordulag dobila je Sezin Akbašogulari, dok Bulenta Ajdinbaša, koji je nesrećno zaljubljen u Suhan, glumi Serkan Altunorak, poznat po ulozi pesnika Tašličali Jahje, u seriji „Sulejman Veličanstveni“.

Povezana vest:  Serija Fargo, dvostruki dobitnik Zlatnog Globusa, od 28. januara na AMC kanalu

Serija „Ljubav iz osvete“ okupila je velika imena iz turske kinematografije – autor serije je Edže Jorenč, tvorac serije „Ljubav i osveta“, koja se 2012. godine prikazivala na TV Pink. Pored nje, scenario potpisuju Elif Usman, scenarista veoma popularne serije, „Nasleđe jedne dame“, koju ste 2012. godine imali priliku da gledate na TV Pink, kao i Serdar Sojdan i Denz Bujukirli, dok je za režiju bio zadužen Ali Bilgin.

Povezana vest:  Silvester Stalone odbio da pleše sa zvezdama

Ako je suditi samo po glumačkoj ekipi, nema sumnje da će telenovela „Ljubav iz osvete“ osvojiti srca publike u regionu, koja će ovu hit tursku seriju moći da uskoro gleda na TV Pink.

Da li smo spremni da zaboravimo na osvetu i grehove iz prošlosti zbog ljubavi?