Novi zabavno – humoristički program „Novajlije“ je projekat na kome je produkcija Happy TV dugo i brižno radila, sa željom da gleadocima ulepša vrele letnje dane i da na najbolji mogući način obraduje takmičarsku ekipu nagradom kao iz bajke!

U „Novajlijama“ će se predstaviti 17 mladih i vrednih učesnika koji će se takmičiti za nagradu iz snova…Iako mnogi svoju fantastičnu nagradu vide u novčanicama, ekipa koja se nadmeće u „Novajlijama“ bori se za POSAO iz snova!

Ono što krasi takmičare u „Novajlijama“ jeste svakako mladost, pamet i ambicioznost koje ima na pretek. Svako ima jasan cilj pred sobom i samouvereno hrli ka ispunjenju svakog zadatka. Oni će se svake nedelje suočavati sa novim zadacima, izazovima i sa bezbroj načina na koje mogu da prenebregnu prepreke na putu ka zvezdama.

Povezana vest:  MTV REPORTERI - GLASANJE SE NASTAVLJA

Kroz zanimljive zadatke, oni će svakodnevno upošljavati svoju kreativnost, spretnost, ubedljivost, ali i visprenost i smelost kojom će se opredeliti za prečice i sitne varke ili poštene i kompletne poduhvate kojima će doći do posla iz snova.

„Novajlije“ nisu klasičan konkurs, kroz ovaj format bodrimo svoje favorite, pratimo kako se hrabro bore za ostvarenje javnih i najintimnijih snova, ali i prisustvujemo sukobima, rivalstvima i „smicalicama“ koje predstavljaju svojevrstan podvig i test na toleranciju, strpljenje i spremnost na timski rad.

Povezana vest:  Hju Grant umesto Čarlija Šina?

Ko će iz reality show-a izaći kao prijatelj, a ko će biti spreman na ogovaranja i ignorisanja? Da li se ovakvi formati završavaju pravim prijateljstvima i ljubavima ili su samo idilična priča za naivne gledaoce, saznaćete svakog radnog dana u 13.05 i 23 časova.

„Novajlije“ donose novinu u reality programe u našoj zemlji. Cilj ovog programa je da pokaže da su mladi ljudi ambiciozni, iskreni, puni volje i potencijala da se bore za bolju i lepšu budućnost, a Happy TV u tome itekako pomaže, dajući svesrdnu podršku za inspirativniju i bolju perspektivu.

Povezana vest:  Premijera treće sezone serije MAĐIONIČARI na kanalu SCI FI

Voditeljska palica biće u rukama veterana iz raznoraznih takmičenja realizovanih na Happy TV – Nine Prlje i Aleksandra Požgalja.

NOVI REALITY SHOW „NOVAJLIJE NA HAPPY TV – SVAKOG RADNOG  DANA OD 13.05 I 23 ČASOVA…. UŽIVAJTE!