NBA, Telekom Srbija i TV Arena Sport, ozvaničili su početak višegodišnje saradnje na radost ogromnog broja ljubitelja najbolje košarke na planeti. U do sada, najvećoj programskoj zastupljenosti na ovim prostorima, Jokić, Bogdanović, Dončić, Marjanović, Bjelica… “živeće” narednih godina na kanalima TV Arena Sport i na platformama Telekoma Srbija, kao i naših regionalnih partnera.

Magiju NBA lige moći ćete da doživite kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre. Koristeći NBA League Pass navijači će svoj omiljeni klub i igrače, moći da prate i na mobilnim platformama Telekoma Srbija i regionalnih partnera. Posebna novost je celodnevni NBA kanal.

Povezana vest:  Četvrta sezona serije " VELIKE ROMSKE SVADBE – AMERIKA" uskoro na TLC kanalu

“Biti deo NBA porodice je jedan od najvažinijih sportskih ili poslovnih koraka, u zavisnosti od toga da li ste igrač ili medijska kuća”, rekao je generalni direktor TV Arene Sport, Nebojša Žugić. “NBA je sinonim za košarku, baš kao i ovaj naš prostor u kome živimo. NBA zaslužuje najveću moguću pažnju i zato sa ponosom možemo da kažemo da će naši igrači i najbolja košarka, medijski živeti u godinama koje su pred nama, na jednoj adresi.  Naši gledaoci i naši korisnici uživaće u magiji koju nosi NBA na kanalima Arene Sport, kao i na platformama Telekom Srbija grupe, kroz NBA League Pass i 24-časovni specijalizovani kanal,” dodao je Žugić.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA,Farmeri ostali bez pisama jer nisu završili sve zadatke

Nova NBA sezona startuje u oktobru. Spremite se na vreme.