TOTAL BELLAS — Season:3 — Pictured: ( Nikki Bella – Brie Bella )
(Photo by Ramona Rosales/ E! Entertainment)

Hit serija Total Bellas, koja prati živote čuvenih rvačkih zvezda, WWE® bliznakinja, dobila je petu sezonu na kanalu E! U četvrtoj sezoni Total Bellas videli smo kako Nikki, sveže singl,  istražuje novu fazu u svom životu, kako sestre razvijaju svoje brendove, zatim kako Brie i njen suprug, WWE superstar Daniel Bryan® žongliraju s poslom i roditeljskim obavezama. Videli smo i kako je povratak slavnih bliznakinja u ring doveo do Evolution®, jedinstvenog all women događaja koji su gledaoci mogli da prate pomoću WWE pay-per-view opcije. Nova, peta sezona Total Bellas stiže na E! početkom 2020. godine i sastojaće se od 10 jednosatnih epizoda.

Povezana vest:  Kevin Klajn debituje u TV serijama

 

Ovo je stvarno uzbudljiv trenutak u našim životima, i jedva čekamo da povedemo Bella Army na ovo putovanje na kome nastavljamo vredno da radimo i da ih inspirišemo da žive svoje snove,  izjavila je Brie Bella.  Jedva čekamo da sa fanovima podelimo svoje pobede i izazove u novoj sezoni, i nadamo se da će se zabaviti koliko smo se i mi zabavljale dok smo sve to radile, dodala je Nikki Bella.

Povezana vest:  Premijera dvodelnog HBO dokumentarca "Zločin veka"

 

Četvrta  sezona Total Bellas imala je svake nedelje u proseku 3.000.000 engagement-a na društvenim platformama (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube). Total Bellas trenutno ima 1.300.000 pratilaca na društvenim mrežama, što je u odnosu na treću sezonu  više za 18%. Nikki i Brie Bella na mrežama kao što su  Facebook, Instagram, Twitter and YouTube* imaju zajedno  više od 34.000.000 pratilaca.

Povezana vest:  Veliki brat od februara na Pinku

 

SerijuTotal Bellas produciraju kompanije WWE i Bunim/Murray Productions,  a izvršni producenti su Gil Goldschein, Russell Jay i Farnaz Farjam Chazan za Bunim/Murray Productions, kao i Kevin Dunn i Chris Kaiser za WWE. Nikki Bella i Brie Bella takođe učestvuju kao izvršni producenti.

 

Sve vezano za seriju Total Bellas pratite na:

Facebook: https://www.facebook.com/totalbellas/

Twitter: https://twitter.com/total_bellas?lang=en

Instagram: https://www.instagram.com/totalbellas/?hl=en

 

*Nielsen Social analitika za interakcije tokom premijernog prikazivanja; ListenFirst analitika za engagement na nedeljnom nivou (pod engagement-om se podrazumevaju lajkovi, komentari, šerovi/retvitovanje, pregledi video klipova) i pratioci.