Jesenja šema na televiziji NOVA S počinje u nedelju 15. septembra, kada se na male ekrane vraća “Utisak nedelje”. Pored ove kultne emisije, očekuje vas popularni late night show “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i novi popodnevni format “Među nama”. Na Novu S stižu i brojne premijere domaćih visokobudžetnih serija iz produkcije United Media i bogat strani serijski i filmski program.

Politička talk show emisija koju vodi i uređuje Olja Bećković i dalje će se emitovati u svom stalnom terminu – nedeljom u 21h. Ivan Ivanović i njegov tim prvu emisiju spremaju za 20. septembar u svom uobičajenom terminu – petkom od 22h.

Povezana vest:  Serija „Takmičenje na plaži“ sa poznatim mentorima stiže na HGTV

Od sredine septembra na televiziji NOVA S imaćete prilike da gledate i dobro poznata TV lica – Maju Nikolić i Natašu Miljković, koje će radnim danima od 17 do 19h voditi i uređivati emisiju “Među nama”. U novom informativno-zabavnom formatu, Nataša i Maja će obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena, ali i razgovore sa gostima u studiju. Uz sve to, obećavaju da će u emisiji biti i dosta zabave kako bi se gledaoci opustili nakon radnog dana.

Povezana vest:  Nove epizode serije “Venčanica iz snova: Ujedinjeno Kraljevstvo”

Domaće visokobudžetne serije iz originalne produkcije United Media ekskluzivno na NOVA S televiziji

Gledaoci već od 21. septembra mogu pratiti novu seriju “Ujka – novi horizonti” sa Nikolom Đuričkom, Brankom Katić i Borisom Milivojevićem u glavnim ulogama. Ovu komediju autora Srđe Anđelića moći ćete da pratite vikendom u 20h.

Krajem oktobra počinje emitovanje dugoočekivane druge sezone “Senki nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića. Stiže spektakularna mešavina akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći vas od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

Povezana vest:  Dodela Emija: ekstremna mršavost TV zvezda šokirala

Uz nove avanture košarkaša “Radnika” u novih 45 epizoda serije “Žigosani u reketu” uživaćete od početka novembra, dok vas tokom zime očekuje četvrta sezona krimi serijala “Ubice mog oca”.