Prepoznatljivi jesenji mesec ovoga puta ne donosi sa sobom melanholično raspoloženje. Baš suprotno – o tome i ne razmišljamo, jer nam toliko toga produžava najtoplije godišnje doba. Među tim stvarima, svakako su i Box iznenađenja koja će nas ozariti kao vrelo letnje sunce!

Kanal Fast&Fun Box HD će 1. oktobra biti obeležen emisijom „Svet akcionih sportova” od 17h. Ova nedeljna kolažna emisija vam donosi najnovije vesti i dešavanja iz sveta alternativnih sportova; šta je novo i šta se dešava, ko je u trendu a ko nije i ko piše nova pravila. Uz neverovatne slike i montažu, „Svet akcionih sportova” nudi sve za mlade gledaoce koji traže zabavu velike brzine koju samo svet akcionih sportova može da pruži.

Povezana vest:  Glumica Olga Odanović o ulozi Natalije u najambicioznijem projektu TV Pinka

U četvrtak, 3. oktobra u 21h na kanalu FilmBox Plus počinje sa emitovanjem serija „Stubovi zemlje”. Priča govori o ratu, religijskim podelama i borbi za moć koja će uništiti mnoge živote i porodice. Engleska kruna je pod znakom pitanja kad jedina poznata naslednica pogine u brodolomu Belog broda 1120. godine. Osamnaest godina kasnije, 1138. godine, Mod, ćerka Henrija Prvog, boriće se za krunu s njegovim sestrićem Stivenom. Crkva postavlja monaha Filipa za opata Kingsbridža, zbog čega on postaje dužnik arhiđakonu, a uskoro i biskupu, Valeranu. Ledi Alijena od Širinga odbacuje prosidbu Vilijama Hamlija, pa Tom Bilder i njegova porodica ostaju bez ičega kada ih Vilijam otpusti sa posla izgradnje njegove kuće. Dok su u šumi, sreću Elen i Džeka, majku i sina koji tu žive na slobodi. Nakon smrti Tomove žene Agnes na porođaju i napuštanja novorođenčeta, ova skupina stiže do zamka Širing u trenutku kada ga napadaju uvek ambicioni Hamlijevi.

Povezana vest:  Rukopis je nestao, a broj mrtvih raste! Vreme je da Agata Kristi ubije svoju najpoznatiju tvorevinu…

Narednog dana, 4. oktobra, kanal FilmBox Premium u 21h donosi film „Minhen”. Nakon što je Crni septembar izvršio atentat na izraelske sportiste na Olimpijskim igrama u Minhenu 1972. godine, premijerka Golda Mir odobrava tajnu operaciju pronalaženja i likvidacije svih umešanih. Petočlani tim se okuplja u Švajcarskoj, a predvodi ga Avner, niži operativac Mosada čiji je otac bio ratni heroj i čija je supruga u drugom stanju. Od tima se ne očekuje mnogo, ali oni ipak uspevaju da pronađu i ubiju nekoliko terorista u Evropi i Libanu, oslanjajući se na plaćene doušnike. Stalno moraju da se osvrću iza sebe u strahu od CIA, KGB, PLO i sopstvenih izvora. Kako raste broj mrtvih – jer osveta izaziva osvetu – tako se gomilaju pitanja, sumnje, neprospavane noći. Granice odanosti se zamagljuju. Šta znači biti Jevrejin?

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Vendi loše prošla na pijaci!