Popularna humoristička rijaliti serija, Dating #NoFilter, koju nam je  E! nedavno predstavio, vratiće se sa dve povezane premijerne epizode u ponedeljak 4. novembra  u 21:00.  Ova serija će još jednom dočarati svežu i urnebesno iskrenu priču o savremenoj dejting sceni i namenjena je generaciji koja je stasala na društvenim mrežama i koristi aplikacije za dejt. A moderni svet dejtinga danas je mnogo komplikovaniji i zabavniji nego što je to bio ranije, jer tu ima svega, od ghosting-a, preko DMing-a, do veza za jednu noć…  Zato će Dating #NoFilter  kanala E! prirediti istinsku zabavu svojim gledaocima uz duhovite komentare rečitih komičara koji su pratili mlade ljude na tim intimnim, ludim, srceparajućim i neočekivanim prvim dejtovima.

U svakoj polusatnoj urnebesnoj epizodi, komičari su izneli svoje originalne, otvorene, necenzurisane, oštroumnne opaske  o najboljim i najlošijim trenucima svakog dejta.

Upoznajte komičare iz ove sezone:

Cara Connors je iz Los Anđelesa, komičarka, glumica i scenaristkinja u usponu koja je nedavno odabrana da nastupi na Homegrown Gala čuvenog festivala komedije Just For Laughs Festival u Montrealu. Connors je takođe autorka, scenaristkinja i zvezda dve digitalne serije, Cara Cooks i Every BLANK Ever (CBC Comedy) kao i najavljenog humorističkog rijaliti programa, Cara Takes Up Space, koji će se u drugoj polovini godine emitovati  na Out TV. Cara je diplomirala na Second City Conservatory u Torontu i učila improvizaciju u okviru trupa The Groundlings i Upright Citizens Brigade. Pratite je na @caraconnscomedy.

Povezana vest:  National Geographic “poleće” sa neverovatnim novim serijalom “Evropa odozgo”

Kelsey Darragh, komičarka i scenaristiknja, osvojila je američku javnost i fanove Buzzfeeda svojim viralnim video klipovima i popularnim podkastom. A kada je kreirala crnohumorni pilot Where We Are, angažovana je kao scenarista saradnik programa 2019 Sundance New Voices. Osmislila je i Am I Doing This Right, šou najvišeg ranga za Comcastovu platformu Watchable, zatim jedan podrugljiv true-crime pilot za kanal Oxygen, a trenutno radi na seriji za digitalnu platformu Comedy Centrala. Zastupaju je agencije UTA & Anonymous Content.  Pratite je na @Kelseydarragh.

Steve Furey brzo je postao poznat kao jedan od najbritkijih mladih stendap komičara u svetu humora. Njegova sposobnost da smišlja šale i da vlada pozornicom ne samo da je privukla pažnju losanđeleske stendap scene, već je nedavno dobio i stalan angažman u klubu The World Famous Comedy Store. Furey nastupa u klubovima i na festivalima širom Amerike, a često i sa kolegama kao što su Nemr, Kyle Kinane, Natasha Leggero, Bobby Lee, Anthony Jeselnik, Ron White i Eddie Pepitone. Steve se pojavljuje i u emisiji Follow That!, koja se jednom mesečno emituje na The World Famous Comedy Store. Pratite ga na @scubastevefurey.

Monroe Martin je komičarska zvezda u usponu. On svoje humorističko nadahnuće crpi iz životnih iskustava kao što je odrastanje u hraniteljskoj porodici ili prebacivanje iz jedne disfunkcionalne porodice u drugu. S vrlo iskrenim, otvorenim pristupom pripovedanju i atraktivnom ličnošću, Martin lako pretvara svoje teško detinjstvo u vrhunsku komediju. Monroe je debitovao na televiziji 2014, u osmoj sezoni NBC-jevog Last Comic Standing, i uspeo je da uđe u prvih deset. Od tog momenta, počeo je češće da se pojavljuje na TV-u, od druge sezone Adam Devine’s House Party (Comedy Central), preko  Late Night With Jimmy Fallon, Guy Code (MTV2), Joking Off (MTV2), Comedy KO (TRU Tv) do Big Jay Oakerson’s WYFD (Seeso.com). Imao je i specijalna pojavljivanja u Master of None Aziza Ansarija (Netflix), The Jim Gaffigan Show (TV land) i, nedavno, u filmu Late Night (Amazon Studios). Pratite ga na @monroemartiniii.

Povezana vest:  Zvezda serije “Glee” Dijana Agron opet sama

 Zach Noe Towers je komičar, glumac i scenarista iz Los Anđelesa. Možete ga gledati u Dating #NoFilter (E!), baš kao i u predstojećoj trećoj sezoni serije Dear White People (Netflix). Zach je prošle godine bio New Face čuvenog festivala Montreal Just For Laughs Festival, a našao se na listi Time Out Magazine’s Comics To Watch (2018). Ne tako davno prodao je svoj prvi scenario za igrani film kompaniji A24. Njegov kratki film Killer Friends (koji je napisao, režirao i u kome glumi) prikazivan je na mnogim američkim i međunarodnim filmskim festivalima. Ovaj film je osvojio nagradu publike na festivalu Dances With Films. Pratite ga na @zachnoetowers.

Povezana vest:  Na TLC kanalu počine nova serija “Ona je glavna”

Nina Parker je co-host emisije Nightly Pop na kanalu E! i dopisnica emisije E! News. Možete je gledati u emisijama Daily Pop, E! News, Live From E! na Facebook-u i u E! Live from the Red Carpet. Parker je svoju karijeru počela u San Francisku, na lokalnom informativnom ogranku NBC-ja, pre nego što se preselila u Los Anđeles gde je učestovala u stvaranju čuvenog TMZ, radeći kao producent i vikend menadžer ovog vebsajta pre nego što je postao i televizijski šou program. Nina je radila i kao dopisnik zabavnog programa za The Insider (CBS), i kao voditelj čuvene franšize Love and Hip Hop (VH1). Kao stručnjak za pop kulturu, Parker je mnogo puta gostovala u popularnim TV emisijama poput The Wendy Williams show ili The Talk, a kao saradnik i gost-domaćin i u emisiji Access Live (NBC). Pratite je na @mzgossipgirl.

Dating #NoFilter produciraju Lime Pictures i All3Media America, a izvršni producenti su Sarah Tyekiff, Ben Crompton i Shauna Thomas. Pratite seriju na društvenim mrežama uz hashtag #DatingNoFilter ili se ubacite u oficijelnu grupu Facebook Dating #NoFilter Group (URL:https://www.facebook.com/groups/datingnofilter/) ili @datingnofilter na Instagramu (URL: http://instagram.com/datingnofilter).