Premijera treće sezone rumunske serije iz HBO Europe produkcije „Senke“ (Umbre, aka. Shadows) biće 20. novembra, kada će cela sezona biti dostupna na HBO GO-u. Prve dve epizode nove sezone će istog dana biti emitovane na HBO 3 kanalu u 22.00h, a prve dve sezone su već dostupne u okviru HBO GO ponude.

Igra mačke i miša između Emilijana i Relua doživljava vrhunac u trećoj sezoni, dok se omča steže oko Relua, a njegova humanost je ugrožena. Izgleda da nema načina da se Relu povuče s ivice sveopšteg rata.

Povezana vest:  PREMIJERA NOVE SERIJE “ŠALJIVDŽIJA” SA DŽIMOM KERIJEM U GLAVNOJ ULOZI

Suočivši se s Emilijanom u prethodnoj sezoni, Relu kreće u lov na njega, koristeći sve i svakoga da bi ostao korak ispred neprijatelja. Nije ugrožena samo njegova sloboda već i celo carstvo njegove mafijaške porodice, koje je na putu da postane međunarodno. Kapetan pokušava da zadrži posao, a njegov brat Nicu ga uvodi u međunarodne vode, uz Reluovu pomoć. Nico je postala pijun na tabli na kojoj Emilijan i Relu pokušavaju da nadmudre jedan drugog, a sedenje na dve stolice dovešće je do pucanja u ovoj sezoni. Reluova porodica se rasipa, Džina se viđa sa Sebastijanom, Čaki je potpuno van kontrole, Magda se miri s gubitkom bebe i izgleda da ne postoji nit koja će ih zadržati na okupu. Da li se Relu uopšte trudi?

Povezana vest:  Nastavak serijala “Majstori za kuće na drvetu” na Animal Planet kanalu

Serban Pavlu tumači glavnu ulogu Relua Oneskua, a u ostalim ulogama su Marija Obretin, Dan Hurduc, Madalina Kraju i Gabrijel Hujan.

Scenario i režiju treće sezone potpisuje Bogdan Mirica, Alina David je producentkinja a Stiv Metjuz izvršni producent, uz Džonatana Janga i Entonija Ruta koji su izvršni producenti za HBO Europe.

Još dve HBO Europe premijere očekuju gledaoce do kraja godine – treća sezona poljskog hit naslova „Čopor“ (Wataha) dolazi u HBO GO ponudu 6. decembra, a tokom decembra će premijeru imati i nova serija u HBO Europe produkciji iz Španije, „Gurmanska ljubav“ (Foodie Love).

Povezana vest:  "Kustendorf 2012", emisija posvećena svima koji šire ideju o filmu kao kulturi na 13. februara na RTS-u