Victor Cruz se pridružio jutarnjim vestima E! kanala, Pop of the Morning, kako je televizijska mreža objavila. Nekadašnja zvezda američkog fudbala vodiće emisiju u 8 ujutru.

„Spremam se na novo putešestvije sa E! Entertainment u emisiji pod nazivom „Pop of the Morning“ svakog radnog dana,“ rekao je Cruz u izjavi za svoje fanove. „Sa uzbuđenjem krećem u novu životnu avanturu. Uzbuđen sam što ćete me videti u drugačijem svetlu. Zato me gledajte na kanalu E!“

Cruz je odrastao u Patersonu, Nju Džerzi i bio je igrač za Paterson Catholic High School, a potom je osvojio Državno prvenstvo sa Cougars-ima. Nakon završene srednje škole, Victor je prihvation stipendiju za University of Massachusetts (Univerzitet Masačusetsa) gde je ostvario još veći sportski uspeh i bio rangiran na visokom 13. mestu NCAA (Nacionalne lige koleža) za pretrčane jarde po utakmici.

Povezana vest:  FARMA 2010, Ko napušta imanje - Gagi ili Mina?

Kao slobodan strelac bez matičnog kluba 2010. godine, Victor je impresivnom igrom dospeo na roster Giants-ovih 53 redovnih igrača. Kraj sezone 2011. završio je s jednosezonskim franšiznim rekordom risiverskih jardi i imenovan je kao All-Pro drugotimaš od strane Associated Press-a. Victor je takođe osvojio rekord NFL-a za najdužu igru ​​za prijemni tačdaun od 99 jardi i bio je jedan od zaslužnih za pobedu Giants-a nad Patriots-ima u Super Bowl-u XLVI.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Katarina Živković pobedila i osvojila 100.000 evra!

Cruz svoje vreme posvećuje i brojnim humanitarnim organizacijama i aktivan je filantrop. Osnovao je fondaciju Victor Cruz 2014. godine, koja podstiče decu da postanu fizički aktivna, fokusira se na pripreme za fakultet, finansijsku pismenost i STEM programiranje. 2016. godine je njegova fondacija u partnerstvu sa Boys & Girls Club of America pokrenula i sprovela program „Nauka u sportu“. Ovaj nastavni program pruža đacima praktični pristup STEM nastavnom programu i istovremeno ih uči nauci koja stoji iza američkog fudbala jer se odnosi na NFL.

Povezana vest:  Kraj serije Zvezdana kapija: Univerzum

Gledajte Pop of the Morning radnim danima od utorka do subote, u 08:00 i 14:00!