natalija3FARMA 3. SEZONA

Natalija napustila „Farmu“

 

Ostalo je još 10 dana do velikog VIP finala za treću sezonu Farme a ovoga vbikenda društvo u Lisovićima napustila je Natalija. Natalija Trik FX je imala 46,85 odsto glasova dok je drugi takmičar za izbacivanje ovog vikenda – Ekrem dobio 53,11 odsto glasova publike

Iako je Natalija pobedila Ekrema u duelu, pa su njeni glasovi duplirani, morala je da ode sa imanja u Lisoviću. Ekrem se ovoga puta izvukao „za dlaku“. Ipak, pevačica se iskreno radovala što će konačno videti svoju porodicu i danima je pričala kako joj se stvarno ide kući.

Povezana vest:  SUMMER FESTIVAL REPORT IZVEŠTAVA SA EXIT PROMO ŽURKI U LJUBLJANI I ZAGREBU

Inače, pre i na „ružičastom imanju“ u selu Lisović upriličena je prava praznična atmosfera i obeležena slava Sveti Nikola.

Mada su protekle nedelje odbijali zadatke, zbog čega je većina „popila“ opomene pred diskvalifikaciju, farmeri su od, po njima zločeste, „Zadruge“ dobili bogatu trpezu povodom najčešće slavljene srpske slave. Ipak, oko pripreme ribe morali su sami da se angažuju. Tako je u subotu uveče zavladala opšta pometnja među VIP seljacima, kada su im na prag dostavljeni živi somovi. Dok su se Katarina i Vendi zgražavale nad tim što će morati, kako su rekle, lično da ih ubiju i očiste, Peja je, kao iskusni pecaroš, rekao da će ih rado pripremiti za tiganj.

Povezana vest:  Najavljeno snimanje treće sezone serije "Fear the Walking Dead"

Manje od dve nedelje uoči velikog finala, farmeri i publika odlučili su da u nedelju na vruću stolicu postave Ekrema i Nataliju. Gledaoci su presudili da bi pevačica, koja već nekoliko nedelja kuka za kućom, trebalo da ide u duel znanja, dok su farmeri spasli Vendi smrzavanja u izolaciji. Tokom „šibicarenja“, gazda Marjan iskoristio je priliku da naglasi kako nije „gonič robova, niti esesovac, kako su ga ‘neki’ nazvali“, ali je, ipak, dao štapić Vendi, sa kojom je zaratio pre dve nedelje. Kada je shvatio da je izabran za prvog duelistu, Ekrem je, vidno tužan, rekao da mu je milo što prsata starleta ne ide u izolaciju.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Tenzije u kući zbog izbacivanja