parovi_tv_happyRIJALITI ŠOU – PAROVI

Najglamurozniji i najskuplji rijaliti program u Srbiji počinje!

 

„Parovi“ od petka, 24. 12. samo na Happy televiziji. Direktan prenos ulaska VIP parova u luksuznu vilu je u 20,00. Svakog radnog dana kroz uključenja uživo i specijalnu emisiju bićete u prilici da 101 dan pratite život poznatih parova u uslovima kakve gledamo samo na filmu. Fond za nagrade je do pola miliona evra. Lice i naličje ljubavi – od petka na jedinoj „Srećnoj“ televiziji.

Povezana vest:  Premijera na na kanalu Discovery Channel: Lovac na starine

VIP parovi će boraveći u luksuznoj vili, u uslovima dostojnim grofova, diretno iz Pariza, komunicirati sa vlasnikom kuće – Milanom Lanetom Gutovićem. Lane je sa svojom „suprugom“ Vanjom Kostić, otišao na „bračno putovanje“.

Ovime se dodaje nova nota glamuru, koji nas uskoro očekuje na „srećnoj televiziji“! Za sada se zna da će u luksuznoj vili od 800 kvadarata boraviti deset, u javnosti poznatih, parova i da su uslovi fantastični. Stanari će uživati u đakuziju, piće šampanjac, sve će biti sređeno u baroknom stilu… Reality će trajati 101 noć, koliko „bračni drugovi“, Vanja i Lane, ostaju u Parizu. Pobednik je onaj par, koji ostane poslednji u kući i sačeka povratak vlasnika vile. Ovakav reality do sada nije viđen na nađim prostorima!

Povezana vest:  TV Hepi kreće sa rijalitijem Maldivi