Globalni hit, E! serija Keeping Up with the Kardashians, vraća se sa najnovijom  18. sezonom  5. aprila  i biće emitovana nedeljom u 21.00 na E! kanalu.

Kardašian-Džener porodica se vraća, i u najnovijoj sezoni njeni članovi moraće da se suoče sa nekim od najvećih izazova do sada. Pokušavajući da se oporave od slomljenih srca, porodica ima problema sa ukazivanjem poverenja i međusobnim konfliktima koji prete da ih razjedine. Kim, Kortni i Kloi se suočavaju sa važnim odlukama, i kao roditelji i kao pojedinci, dok prolaze kroz nepoznate vode. Ipak, sestrinsko rivalstvo nije nikakva pretnja snažnoj privrženosti koju porodica ima.

Povezana vest:  Šesta sezona serije ČIKAŠKA HITNA POMOĆ na DIVA kanalu od 7. marta

Na početku 18. sezone Kim postaje suviše prijateljski nastrojena prema Kloinom bivšem, tako da Kloi mora da postavi neke granice. Kajli se sprema da po prvi put predstavi novu saradnju svoje kozmetičke linije sa brendom Balmain na Nedelji mode u Parizu, a Kris je zabrinuta jer je Kajli previše bolesna da bi putovala. Tenzije rastu kada Kim i Kloi suoče Kortni sa njenim nedavnim ponašanjem, štpo vodi do više nego žučne rasprave među sestrama. Nakon svađe, Kim i Kortni idu u Jermeniju gde će krstiti svoju decu.

Povezana vest:  Ivana Miković u menadžerskom timu United Grupe