Početkom nedelje, pao je sneg što nas je sve iznenadilo, jer smo se svi obradovali dolasku proleća i nadali se višim temperaturama. Sneg i temperatura u minusu idelani su za ostanak kod kuće, ušuškavanje u jastuke i uživanje u dobrom programu.

U subotu od 21 čas imate priliku da pogledate film Dobri pastir na kanalu Film Box Plus.

Mirni i povučeni Edvard Vilson vodi tajnu operaciju CIA tokom Invazije u Zalivu svinja. Agencija sumnja da je Kastru dojavljeno pa Vilson traži krticu. Dok istražuje, priseća se, kroz seriju flešbekova, smrti svog oca, studentskih dana na Jejlu, regrutacije u tada mladi OSS. kratkotrajnih veza, prisilnog braka, kaljenja za špijunske poslove u Londonu, distanciranja od svog sina, izbijanja hladnog rata i odnosa sa agencijom. Gledamo kako njegov idealizam popušta pred nečim drugim. Otkrivanje prirode tog nečeg drugog jeste srž ovog filma. Režiju je Robert Deniro, scenario Eric Roth, a uloge tumače: Met Dejmon, Anđelina Džoli, Alek Boldvin, Robert Deniro  i mnogi drugi.

Povezana vest:  Nova serija “U potrazi za Eskobarovim milionima” na Discovery kanalu

U petak 27. maja imate priliku da uradite nešto zanimljivo od 19.35 sati.

Pridružite se Gametoonu na pravom gejming prazniku uz neke od najpopularnijih gejmera na svetu. Serija Striming nacija vam nudi šansu da naučite nešto više o naslovima kao što su The Resident Evil 2, Spider-Man, Fortnite ili Unravel 2. Uključite se u zabavu bez prestanka i brojne savete o tome kako da unapredite svoje igračke veštine!

Povezana vest:  Avanture džepne Polly na Minimaxu

U subotu pripremite se da istražujete.

Na kanalu Fun Box od  18 časova  pojačajte svoj adrenalin isražujući.

Da li ste znali da se jedan od najvećih izdana u Sjedinjenim Državama nalazi tačno ispod Doline smrti? U prvoj epizodi šeste sezone Plavi svet je pozvan da se pridruži timu naučnika koji istražuju pećinu Đavolja rupa i dobija dozvolu koja se dobija jednom u životu od Službe za nacionalne parkove da zaroni u ovu pećinu. Do sada je manje od 20 ljudi imalo pristup ovom spektakularnom sistemu pećina.

Povezana vest:  Prema nekim šuškanjima, Lea Michele i Cory Monteith nikad nisu ni bili u pravoj vezi!