Novi dokumentarni HBO film, „Natali Vud: Zaostavština“ (Natalie Wood: What Remains Behind), koji istražuje život i karijeru jedne od najvećih holivudskih glumica Natali Vud, imaće premijeru 6. maja na HBO GO-u.

Ovaj intimni dokumentarac nagrađivanog reditelja Lorana Buzeroa predstavlja bogati portret čuvene glumice, žene duboko posvećene porodici čiji profesionalni izbori su bili vrlo smeli i napredni u to vreme, a sve to iz jedinstvene perspektive njene ćerke, Nataše Gregson Vagner, i drugih ljudi koji su je najbolje poznavali. Film prikazuje kućne snimke koji ranije nisu emitovani, fotografije, pisma i predmete, kao i intimne razgovore sa njenim prijateljima, porodicom, glumcima i kolegama, govoreći o ličnim i profesionalnim pobedama koje je zasenila njena tragična smrt u 43. godini.

Povezana vest:  HBO Max striming platforma predstavljena u susret lansiranju u Evropi

Među poznatim imenima koja govore o Natali Vud u ovom filmu su glumci Robert Redford i Džordž Hamilton, koji ističu njenu dobrotu i profesionalnost, dok se glumica Mia Farou priseća kako je Natali uvek bila najbitnija uloga majke.

Autori se osvrću i na dominantne novinske naslove o Natali Vud, želeći da otkriju istinu o tome šta se zaista dogodilo te noći kada je umrla. Njen suprug Robert Vagner prvi put pred kamerama govori o tom tragičnom gubitku i patnji koju mu je doneo.

Povezana vest:  Deca loših muzičara i S.A.R.S u emisiji Jelen Top 10

Film je imao svetsku premijeru na filmskom festivalu Sandens 2020. godine. Reditelj Loran Buzero je istovremeno i među producentima filma, uz Natašu Gregson Vagner i Manou Boumana.