vlada-divljanDOČEK NOVE 2011

Za Novu godinu Hitorama na B92

 

Televizija B92 najavila je danas da će njen novogodišnji program početi 27. decembra, od kada će svakog dana u 18.00 emitovati specijano izdanje kviza „Supergenije“, u kojem se takmiče voditelji B92. Kako je najavljeno, 31. decembra udarni termin od 22.00 rezervisan je za „Hitorama“, inače zabavno-muzičku emisiju regionalnog MTV-ija, u kojoj će nastupiti Nataša Bekvalac, Marčela, sastavi „Negativ“, „Lilodžamas“, „Lolobriđida“ i drugi.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: SESTRE ROMKINJE

Iz B92 su najavili da će prvi sat u Novoj godini njeni gledaoci provesti uz „Kabare glumca Radeta Marjanovića“, u kome „kroz duhovite tekstove Mome Kapora, Matije Bećkovića, Duška Radovića, Branka Ćopića, Jovana Dučića, Zuke Džumhura i drugih velikih pisaca govorimo o detinjstvu, ljubavi i prijateljstvu“.

-Ljubitelje starogradske muzike očekuje koncert neprevaziđenog kralja Zvonka Bogdana, koji počinje u 3.00, dok će svi koji su vezani za domaći rok osamdesetih svojih ‘pet minuta’ pronaći u muzici Vlade Divljana, čiji koncert emitujemo od 4.00 ujutru – kaže se u saopštenju.

Povezana vest:  TV Al Džazira tri godine na Balkanu

Pre „Hitorame“ B92 će 31. decembra prikazati specijalnu novogodišnju epizodu animiranog „Sunđer Boba Kockalonea“, a zatim i „Pingvine sa Madagaskara“.

-Mini-animirani maraton očekuje vas i 1. i 2. januara od 19.15, kada ćete moći da pogledate i specijalno izdanje „Sunđera Boba Kockalonea“ „Kocka je bačena“, ali i posebnu epizodu „Pingvina sa Madagaskara“ u kojoj svoj glas daje i glumica Seka Sabljić“, najavili su iz B92.

Povezana vest:  Nova serija Tesla: Strogo poverljivo ekskluzivno na Discovery kanalu od subote 27. januara