Emotivni odnosi parova predstavljeni u franšizi Veridba od 90 dana testirani su daljinom, kulturološkim i verskim razlikama, skeptičnim porodicama, jezičkim barijerama i još sa mnogo toga. U prethodnim mesecima, kao i ostatak sveta, njihovi životi i ljubav suočili su se dodatno sa neshvatljivim izazovom globalne pandemije koronavirusa.

U ovom serijalu, TLC proverava šta se dešava sa parovima i pojedincima iz serije koja je lansirana još 2014. i dalje je aktuelna, proučavajući kako COVID-19 utiče na njihov život. Kombinacijom snimaka koje su parovi sami pravili, kao i video intervjua sa producentima, gledaoci će imati priliku da prate kako su se aktuelni učesnici ovog serijala, ali i oni nekadašnji, snašli u novonastaloj situaciji. Specijalni serijal Veridba od 90 dana: samoizolacija obuhvatio je desetine parova i pojedinaca iz aktuelne i prošlih sezona, a prva epizoda premijerno će biti prikazana u subotu, 23.maja u 20 časova.

Povezana vest:  FARMA 2010, Farmeri ostaju bez hrane

„U proteklih šest godina, TLC je prešao 34 zemlje širom sveta kako bi zabeležio parove dok su se na udaljenosti borili sa preprekama na putu ka ljubavi, ali kao i svi mi, nikada nisu bili suočeni sa ovakvim izazovom”, rekao je Hauard Li (Howard Lee), predsednik i generalni direktor TLC-a. „Mnogo obožavalaca zanimalo je kako se njihovi najdraži parovi i pojedinci drže tokom ove COVID krize, pa smo ih zamolili da se sami snime i podele sa svima nama kako izgleda njihov život u karantinu.  Njihove priče predstavljaju nekakvu vrstu svedočanstva onog što svi mi osećamo: od anksioznosti i klaustrofobije, do smeha i inspiracije. Zahvalni smo i zadovoljni što su otvorili svoja srca i kuće za TLC publiku u ovo neverovatno vreme”, dodao je Li.

Povezana vest:  Tokom oktobra na kanalu Minimax novi crtać “Ždrebići u fantaziji”