Posle brojnih turskih telenovela koje su sa velikim uspehom emitovane na TV Pink, vernu publiku od ponedeljka 29. juna u 21:30 časova očekuje nova visokobudžetna turska serija “Surova ljubav”. S obzirom na to da su se sve turske serije koje su do sada emitovane na TV Pink imale veoma visoku gledanost, nema sumnje da će i ostvarenje “Surova ljubav” osvojiti publiku u regionu – kako zbog intrigantne i neobične priče, tako i zbog sjajne glumačke i autorske ekipe.

Pod sloganom “Niko nije nevin, čak iako nije počinio greh”, priča serije “Surova ljubav” prati dve porodice – Karačaj i Jilmaz. Šeher Jilmaz je ponosna, tradicionalna i pomalo konzervativna majka, koja živi sa dve ćerke Džemre i Džeren, sinom Dživanom i svekrvom Neriman u malom mestu Antakija. Šeher je život posvetila svojoj deci i veruje im bezuslovno, ali oni imaju zasebne živote, snove i ambicije, kojih i dalje nije svesna. Dok živi teškim životom, pokušava da se istovremeno bori sa okrutnim svetom, ali I poslom koji je sklopljen iza njenih leđa. Naime, život njene porodice se zauvek menja kad njena svekrva tajno sklopi dogovor da bogatom čoveku poreklom iz Antakije Agi Karačaju, proda jednu od Šeherinih ćerki.

Povezana vest:  CineStar TV Channels proslavili 10 godina postojanja u regiji i najavili novitete!

Aga Karačaj je imućan čovek koji je davno napustio Antakiju i preselio se u Istanbul. On ima prelepu ženu Šeniz, sina Dženka i čerku Damlu, sa kojima živi u veličanstvenoj vili u Istanbulu. Aga je preuzeo i brigu o nećaku Nedimu, koji je invalid. Želeći da mu osigura bolju budućnost, odlučuje da iz svog rodnog grada dovede devojku koja će se udati za Nedima i brinuti o njemu. Uz pomoć svoje služavke, Aga sklapa dogovor sa Neriman da jedna od njenih unuka, a Šeherinih ćerki, postane njegova snaja, uz veliku novčanu nadoknadu. Sa druge strane, Neriman ima svoje skrivene ciljeve – od ostatka porodice krije da je sklopila dogovor sa Agom i ubeđuje Šeher da je vreme da napuste Antakiju i presele se u Istanbul. Nakon požara koji im je uništio dom, Šeher nema drugog izlaza, već da se sa sinom, ćerkama i svekrvom preseli u Istanbul.

Povezana vest:  Premijera serije "MOJ PRELEP ŽIVOT SA VIŠKOM KILOGRAMA" na TLC kanalu

Aga ih prima u svoj dom, ne znajući Nerimanin tajni plan o braku, a njihov susret staviće na test svakog člana porodica Karačaj i Jilmaz. Impresivan i glamurozan život porodice Karačaj krije staru i opasnu tajnu, koja preti da bude otkrivena Šeherinim susretom sa Agom i koja će do temelja uzdrmati život Karačajevih. Od tog trenutka, počinje isprepletanost sudbina dve porodice i njihovi životi više nikad neće biti isti.

Serija “Surova ljubav” okupila je fenomenalnu glumačku ekipu – Agu Karačaja igra Fikret Kuškan kog je domaća publika upoznala u seriji “Nasleđe jedne dame”, dok Šeher Jimaz igra Deniz Ugur. Šeherine ćerke Džemre i Džeren tumače dve popularne turske glumice, Sera Kutlubej koja je igrala u seriji “Porodica moga oca”, i Bahar Šahin, koju je publika gledala u seriji “Bahar”, a sina Dživana igra čuveni Jasin iz serije “Ćerke” – Idris Nebi Taškin. Aginu ženu Šeniz igra Mine Tugaj, sina Dženka Mehmet Ozan Dolunaj, ćerku Damlu Šimaj Barlas, dok Aginog nećaka Nedima tumači Berker Guven.

Povezana vest:  Holivudski glumac Idris Elba u novoj seriji na Discovery kanalu

Glavni scenarista serije, koja se snima od 2019. godine, je Sirma Janik, koja je takođe pisala scenario za serije “Ćerke” i “Zabranjena ljubav”, koje su postigle veliki uspeh tokom emitovanja na TV Pink. Pored Dževdeta Meridžana i Senol Sonmez, režiju serije potpisuje i Gokčen Usta, rediteljka serije “Ćerke”.

Ne propustite uzbudljivu priču o tajnama iz prošlosti, paklenim planovima, porodičnim odnosima i ljubavima od ponedeljka 29. juna u 21:30 časova, za kada je zakazano premijerno emitovanje serije “Surova ljubav” na TV Pink!