E!, globalni brend na višestrukim platformama zadužen za sve što ima veze sa pop kulturom, najavio je novi specijal, Celebrity Game Face, sa izvršnim producentom i voditeljem Kevinom Hartom koja će početi sa emitovanjem 7. avgusta u 22.00 časova. Specijal vode Kevin i njegova supruga Eniko, a videćemo i parove Terryja i Rebeccu King Crews, Sarah Hyland i njenog verenika Wellsa Adamsa, kao Joela i Sarah McHale. Ovo će biti Joelovo prvo pojavljivanje na ovoj mreži otkako je vodio The Soup. Celebrity Game Face producira Critical Content i HartBeat Productions.

Povezana vest:  PAKAO NA PLAŽI U NOVOJ SEZONI MTV HIT SERIJE "EX ON THE BEACH"

Hartovi će voditi timove kroz urnebesno veče igara puno zabave, neočekivanih i ludački nepredviđenih trenutaka, tokom kog će se ove poznate ličnosti takmičiti u komičnim  fizičkim izazovima, a gledaoci će moći i da se igraju sa njima kod svojih kuća. Parovi će imati priliku da pokažu svoje tinejdžerske plesne pokrete u Tik Tok izazovu, da hrane jedni druge neobičnom hranom, pokušavaće da rastumače šta njihovi partneri izgovaraju punih usta, i trkaće se kroz kuću da bi pronašli neočekivane predmete i rešili zagontke. Na kraju večeri, parovi osvajaju novčane nagrade koje će pokloniti u humanitarne svrhe po svom izboru, ali samo jedan tim će osvojiti prestižni trofej „Hart of a Champion“, koja je zapravo zlatna statua Kevina Harta kada je bio beba.

Povezana vest:  Šesti serijal emisije „Medijum sa Long Ajlanda" na TLC kanalu

Celebrity Game Face producira Critical Content i HartBeat Productions sa Kevinom Hartom, Jenny Daly, Tomom Formanom, Jonom Beyerom, Bryanom Smileyjem, Mikeom Steinom i Michaelom Canterom kao izvršnim producentima.