SPI International je objavio da će njegov premijum filmski kanal FilmBox biti preimenovan u FilmBox Stars. Kompletna modernizacija obuhvata promenu naziva, logotipa i grafike i stupa na snagu 1. septembra na svim teritorijama na kojima je ovaj kanal dostupan.

Globalna medijska kompanija SPI/FilmBox je nedavno potvrdila da će njen premijum filmski kanal FilmBox Plus dobiti nov naziv – FilmBox Stars, kao i potpuno nov logotip i grafiku na svim teritorijama na kojima je ovaj kanal dostupan. Ova sveobuhvatna promena stupa na snagu 1. Septembra.

Povezana vest:  Zvezda Vampriskih dnevnika Nina Dobrev i Ian Somerhalder ponovo zajedno

„Mi u kompaniji SPI svojim gledaocima nudimo inovativne proizvode koji koriste najsavremeniju tehnologiju i usluge koje zadovoljavaju moderne potrebe. Promena naziva u FilmBox Stars odražava našu nepokolebljivu posvećenost ponudi pažljivo kreiranog izbora najpopularnijih i nagrađivanih filmova, najomiljenijih klasika i holivudskih blokbastera sa čuvenim zvezdama”, izjavio je Berk Uzijel, generalni direktor SPI Internationala. „Nastavićemo da sarađujemo na svetskim distributerima na proširenju svoje pažljivo odabrane kolekcije filmova i prisustva širom sveta zahvaljujući našem novom i unapređenom kanalu FilmBox Stars”, dodao je Uzijel.

Povezana vest:  Održana bioskopska premijera SCI FI serije "PREDSTRAŽA"

FilmBox Plus je jedan od premijum filmskih kanala SPI/FilmBoxa i trenutno je dostupan u 10 zemalja Balkana i centralne i istočne Evrope za blizu 5,5 miliona domova. Prelazak na FilmBox Stars obećava novo i poboljšano iskustvo za gledaoce, kao i uzbudljivu listu filmova sa najpoznatijim holivudskim zvezdama.

SPI/FilmBox je otpočeo ovaj proces modernizacije na svom vodećem kanalu FilmBox, čija nova grafika je prvo predstavljena u Republici Češkoj i Slovačkoj u aprilu, a zatim i na drugim teritorijama u julu. Nastavljen je uvođenjem nove grafike za kanal FilmBox Premium u avgustu na svim teritorijama na kojima je ovaj kanal dostupan.

Povezana vest:  FARMA 2010, Svađa Đusa i Rake