Epic Drama, dom najboljih istorijskih dramskih serija iz celog sveta, donosi vam novu i ekskluzivnu, dinamičnu kriminalističku seriju Gospođica Skarlet i Vojvoda koja se premijerno prikazuje utorkom u 21:00h, od 15. septembra. Glavna protagonistkinja, Eliza Skarlet, je obrazovana, neustrašiva, mlada žena koju glumi Kejt Filips (Vučji holBirmingemska bandaKrunaDauntonska opatija – film), pored Stjuarta Martina (Vavilon, Džejmstaun, Medičijevi: Gospodari Firence) u ulozi dokazanog mangupa, Vojvode.

Elizin otac umire i ostavlja je bez prebijene pare u vreme kada je brak bio jedina opcija za postizanje finansijske sigurnosti. Ali, tvrdoglava Eliza ima keca u rukavu – posao njenog oca, detektivsku agenciju. Međutim, ona živi u viktorijanskom Londonu i, da bi uspela u ovom „muškom“ svetu, zna da joj je potreban partner. Vojvoda, Elizin budući partner u zločinu je detektiv-inspektor Skotland Jarda, kome je, kao dečaku, učitelj bio njen otac. Vojvoda je kockar, pijanac i ženskaroš, ali mu je Eliza iskreno draga, i prema njoj ima gotovo bratski odnos, u čijoj osnovi se nalazi skrivena, strastvena privlačnost.

Povezana vest:  Ispraćaj 2020, onako kako joj i dolikuje- "RAKETNA JELKA" premijerno na kanalu Discovery 19.12. u ponoć

Kao podrška Elizi, dok se priprema da postane prva londonska detektivka iz 19. veka, pojavljuju se Mojsije (Ansu Kabia) i Rupert Parker (Endru Gauer). Mojsije radi u noćnom klubu u Sohou nakon što je došao u London sa Jamajke radi novog početka. Iako njihov prvi susret ne prolazi najsjajnije, oni na kraju formiraju savez kakav se ne sreće često. Sa druge strane, Rupert Parker je bogati mladić, čija dominantna majka je veoma nezadovoljna što njen sin jedinac još uvek nije oženjen i prisiljava ga da zaprosi Elizu. Uplašen zbog želja svoje majke, Rupert se poverava Elizi da ne želi da se oženi i njih dvoje se zbližavaju oko činjenice da oboje žude za nezavisnošću, uskoro otkrivajući drugi način da zasnuju partnerstvo.

Povezana vest:  Program posvećen 12. Noći muzeja na kanalu Viasat History

Napeta i očaravajuća serija u šest delova prati vatrenu vezu između Elize i Vojvode koji se udružuju kako bi rešavali nove, zagonetne zločine u svakoj epizodi, sa radnjom smeštenom u najmračnijim dubinama Londona 1880-ih. Budući da poseduje veoma radoznao um, gospođica Skarlet je uvek više bila zainteresovana da vodi detektivsku agenciju svog pokojnog oca nego da se ponaša kao prava dama. Međutim, ništa je nije moglo pripremiti za opasnosti sa kojima će se susresti kao žena u zanatu istraživanja ubistava.

Povezana vest:  NOVEMBAR NA HBO-u

Gospođica Skarlet i Vojvoda će se premijerno prikazivati na kanalu Epic Drama utorkom, u 21:00h, od 15. septembra.

Da biste saznali više o seriji i kanalu Epic Drama, posetite:

www.epicdrama.rs
https://www.facebook.com/EpicDramaSRB
https://www.instagram.com/epicdramasrb/