Španjolka u Beogradu – tako možemo ukratko opisati Jenni Martin, jednu od trenutno najpopularnijih influenserki u Srbiji. Jenni je završila glumu u Madridu, a onda je prelepo špansko ostrvo Tenerife na kom je rođena, zamenila Beogradom kada se zaljubila u našeg glumca Uroša Jovčića na snimanju filma „Montevideo, Bog te video“. Osim ljubavi, Jenni je u Srbiji pronašla i karijeru – dobila je status influensera, zahvaljujući zanimljivom sadržaju koji plasira na svom Instagram profilu i Jutjub kanalu. Glumica, influenserka… Ali tu nije kraj njenim uspesima! Jenni se bavi i pevanjem – duetska pesma sa influenserkom Leom Stanković ima blizu 6.500.000 pregleda na Jutjubu. Njena svestranost, talenat, spremnost na izazove koju je pokazala kada se iz Španije preselila u Srbiju, ali i popularnost na društvenim mrežama – dovoljni su razlozi da Jenni Martin postane deo RED TV tima, gde će se od 3. oktobra oprobati kao voditeljka.

Povezana vest:  Širi se novinarski tim televizijskog NEWS kanala N1

Jenni će sa svojim kolegama influenserima – Janom Dačović, Conetom i Duxom – voditi jutarnji program „Ustanak“ na RED TV-u. Ova četvorka komentarisaće za vas najpopularnije objave na društvenim mrežama, davaće vam savete: od toga kako da postanete jutjuber i instagramer, preko muzike, do saveta koji se tiču ishrane, mode i fitnesa.

Povezana vest:  Nova američka serija na kanalu DIVA od 24. maja - ZAMALO RAJ

– „Ustanak“ će biti sličan onome što radimo na jutjubu: davaćemo savete za lepotu, modu, stavljaćemo goste na izazove, pričaćemo o muzici, bukvalno sve što možete da zamislite – kaže Jenni.

Jenni se sa svojim slatkim izgovorom srpskog jezika, uz ubacivanje španskih i engleskih reči, izdvojila među influenserima, a na RED TV-u će se predstaviti milionima gledalaca širom regiona. Ako vas do sada nismo ubedili da je RED TV pravi izbor, onda će to uraditi Jenni.

Povezana vest:  DVOR 2011, Dragana Tripić i Fiko kralj i kraljica, Ceca i drugi zabavljali dvorane

– RED TV morate gledati zato što će da bude najbolja televizija. Ima mnogo mladih ljudi, jedva čekamo da gledate ono što smo vam spremili – poručuje Jenni.

Ako ne želite da propustite Jenni i njene kolege Janu, Coneta i Duxu, ne morate da navijate alarme mnogo rano – od 10 časova počinje najkasniji jutarnji program u Srbiji „Ustanak“. I šta da vam kažemo na kraju –  od Tenerifa do Srbije – za RED TV će se čuti daleko!

PHOTO: Jelena Simonović