Nova serija „Stjuardesa“ (The Flight Attendant), sa Kejli Kuoko u glavnoj ulozi, imaće premijeru 26. novembra na HBO GO-u, kada prve tri epizode dolaze u ponudu. Serija će takođe biti emitovana na HBO kanalu od 14. decembra u 20.00h.

Mračna triler komedija zasnovana na bestseleru Krisa Bodžalijana ima osam epizoda i govori o tome kako ceo život može da se promeni preko noći. Stjuardesa Kasandra Bauden (Kejli Kuoko) budi se u hotelskoj sobi u Dubaiju, mamurna od prethodne večeri, i pronalazi mrtvo telo pored sebe. Plašeći se da zove policiju, ona se ponaša kao da se ništa nije desilo i pridružuje se ostalim kolegama i pilotima koji putuju na aerodrom. Međutim, u Njujorku je dočekuju agenti FBI-ja i ispituju o njenom boravku u Dubaiju. Ne znajući šta se dogodilo te večeri, ona počinje da se pita da li je zapravo ona ubica.

Pored Kejli Kuoko, u seriji glume i Mihil Hašman, Rouzi Perez, Zoša Mamet, Mišel Gomez, T.R. Najt, Kolin Vudel, Merle Dendridž, Grifin Metjuz i Nolan Gerard Fank.

Producenti serije su Warner Horizon Scripted Television, Berlanti Productions & Yes i Norman Productions. Greg Berlanti, Kejli Kuoko, Stiv Joki, Marsi Ulin, Meredit Lavander i Sara Šehter su izvršni producenti. Suzana Fogel je rediteljka i izvršna producentkinja prve dve epizode.

Povezana vest:  Sjajna serija “Mame na tajnom zadatku” uskoro na TLC kanalu