S obzirom na to da se bliži Dan zahvalnosti, navažniji američki porodični praznik, koji iz različitih krajeva okuplja celu porodicu, vreme je da i vi okupite vašu. Ne morate imati konkretan razlog, bitno je da postoji dobra atmosfera, druženje i naravno, gledanje filmova koje vam preporučujemo ove nedelje.

Na kanalu Film Box Extra, u sredu 25.11. u 17:35h možete pogledati film „Andjeli s asfalta“ u kome glavne uloge tumače Emma Høgh Åslein, Nini Bakke Kristiansen, Helene Nybråten..

To je odmor. Dvanaestogodišnjaci Maja, Rikke i Ohna imaju velike ambicije da ovog leta ne maknu ni prstom, ali tada policija pronalazi drogu skrivenu u restoranu. Saigon House je zatvoren, a Ohnin stariji brat je uhapšen. Devojke znaju da je nevin, ali neće izaći iz zatvora pre nego što bude izložena narko-liga. To je slučaj za East End Angels.

Povezana vest:  FARMA 2010, Miloš nastavio sa svađama

Sutradan, u četvrtak, 26.11. na kanalu Film Box Premium ispratite film „Njuškalo i ledena ptica“ sa početkom u 11:50h. Njuškalo, nemačkog ovčara, odgajio je Tom. On je psa naučio mnogim posebnim veštinama i sa svojom devojkom Mirjam upada u uzbudljive avanture. U ovoj avanturi, Tom i njegovi prijatelji Njuškalo i Mirjam idu na jedrenje tokom letnjeg raspusta. Usput na vašaru sreću strašnu braću Džimija i Nilsa, kao i njihovog psa Lebasa. Tako počinje još jedna šerlokholmsovska avantura… Neki od glumaca u ovom filmu su Tom van Kalmthout, Vivian van Huiden, Steven de Jong.

Povezana vest:  Kako da prikupite novu energiju na početku Nove godine?

Petak je dan za film „Liga odmetnika“ koji će se emitovati 27.11. od 12:50h na kanalu Film Box Stars, a za odličnu glumu su zaslužni Andre Kasper, Guy Thauvette, Charles Gillespie. Dvanaestogodišnji Nikolas, sin i unuk ribilovaca, živi s majkom u selu nadomak mora. Užasna oluja nedavno je odnela život njegovog oca. Letnji raspust je šansa da se Nikolas preda svojoj najvećoj strasti: bejzbolu s prijateljima. Ali decu na seoskom terenu dočekuje velika prepreka: seosko veće odlučilo je da se igralište pretvori u opštinsku deponiju. S Nikolasom na čelu, deca će se žestoko suprotstaviti gradonačelnikovim mahinacijama, a na njihovo iznenađenje, podršku će imati i od Nikolasovog dede i njegovih starih pajtosa.

Povezana vest:  Premijera nove HBO Europe serije „Posetioci iz prošlosti“