Eurosport je objavio novo partnerstvo sa PGA TOUR-om koje će ljubiteljima golfa doneti 43 nedelje živog programa tokom cele godine, počevši od januara 2021. Svake nedelje tokom turnira, od četvrtka do nedelje, Eurosport će emitovati  16 sati programa posvećenog golfu, koji će se savršeno uklopiti u ostatak vrhunske ponude poznatog sportskog kanala.

Povezana vest:  Serije "LOVAC NA STARINE" na Discovery kanalu

Eurosport  će pokrivati turnire uživo i najvažnije događaje vezene za njih u više od 30 zemalja na lokalnim jezicima, sa domaćim komentatorima i ekspertima uz vrhunsku produkciju PGA TOUR-a.

Prava poslastica gledaoce očekuje u januaru kada će se najbolji golferi sveta takmičiti na turniru šampiona, a potom se sezona nastavlja na Havajima. Ljubitelji golfa u Srbiji će ovo prestižno takmičenje moći da prate na drugom programu Eurosporta.

Povezana vest:  Na Dan žena E! kanal postaje SHE! na jedan dan

“Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo proširiti saradnju kompanije  Discovery  sa PGA TOUR-om i obogatiti ponudu Eurosporta tokom cele godine  golfom svetske klase. Ovo donosi potpuno novi sadržaj ljubiteljima sporta koji svakodnevno uživaju u Eurosportovim kanalima i platformama. Dok se radujemo Olimpijskim igrama sledećeg leta, Eurosport će  moći da prati putovanja mnogih najboljih svetskih igrača sve do Tokija sledeće godine”, rekao je Andrew Georgiou,  predstavnik Eurosporta.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Život porodice pataka

PHOTO: Andy Lyons/Getty Images