Na HBO GO je stigao novi dvodelni dokumentarac „Tajger“ (Tiger), koji detaljno prikazuje uspon, pad i neverovatan povratak svetske ikone, Tajgera Vudsa. Prva epizoda je odmah dostupna, a druga dolazi u HBO GO ponudu 18. januara, dok će na HBO kanalu biti emitovane u martu.

„Tajger“ oslikava intimni portret genija čija posvećenost golfu i opsesija ovim sportom mu nisu doneli samo slavu i neverovatan uspeh, već su ga poveli i mračnim stranputicama, a na kraju doveli do njegovog legendarnog povratka koji je kulminirao pobedom na Masters turniru 2019. godine. Dokumentarac sadrži ekskluzivni video materijal i intervjue sa ljudima koji ga najbolje poznaju, uključujući njegovog bivšeg pomoćnika i bliskog prijatelja, Stiva Vilijamsa; golfersku legendu, sera Nika Falda; Tajgerovu prvu pravu ljubav, Dinu Par i Rejčel Jučitel, ženu koja se našla u središtu seksualnog skandala koji je promenio Tajgerov svet.

Povezana vest:  Deca loših muzičara i S.A.R.S u emisiji Jelen Top 10

Dobitnik Oskara Aleks Gibni je jedan od izvršnih producenata serije, uz Sema Polarda, Stejsi Ofman, Ričarda Perela, Armena Ketejana i Džefa Benedikta, dok nagrađivani reditelji Metju Hajneman i Metju Hamaček potpisuju režiju.