Nova serija „Mi deca sa stanice Zoo“ (Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo), provokativna drama o šestoro tinejdžera koji traže svoje mesto u svetu lutajući po Berlinu, imaće premijeru 27. februara na HBO GO-u, kada u ponudu dolazi svih osam epizoda.

Kristijana, Stela, Babsi, Aksel, Mihi i Beno se pronalaze u uzbudljivim klubovima i na andergraund žurkama u Berlinu. Oni su jaki, hrabri i ludo se provode u ovom raju” – koji se u početku čini kao izobilje boja, izazova i uzbuđenja. Glavna u grupi je Kristijana, čiji život se srušio nakon razvoda njenih roditelja. Ona beži od kuće i ubrzo počinje da tone u zavodljivi svet podzemlja. Dok se grupa prijatelja zbližava, u neprestanoj potrazi za novim hedonizmom, oni zajedno prolaze kroz euforične uspone i mračne, opasne padove. I dok se njihovi odnosi produbljuju i slamaju, njihove individualne traume ih vuku na dno vrtloga iz kojeg neki od njih nikada neće uspeti da izađu.

Povezana vest:  Učinite ovu nedelju zanimljivom

Glavne uloge u seriji tumače Jana Mekinon, Mikelanđelo Fortuci, Lea Drinda, Lena Urzendovski, Jeremijas Majer i Bruno Aleksander. Autor i reditelj je Filip Kadelbah, scenaristkinja i kreativna producentkinja je Anet Hes, a producenti su Sofi von Uslar i Oliver Berben.

Mi deca sa stanice Zoo“ je proširena priča zasnovana na bestseler autobiografiji Kristijane F. koja je takođe inspirisala istoimeni kultni film. Knjiga je prevedena na 30 jezika i prodata u 5 miliona primeraka širom sveta. Kako bi se naglasila jedinstvena atmosfera u seriji, korišćena je muzika inspirisana Dejvidom Bouvijem. Odvažan zvuk i originalne pesme pionira elektronske muzike Roberta Koha i Majkla Kadelbaha stvaraju uzbudljivi, savremeni soundtrack koji predstavlja savršen spoj moderne i kultne muzike.

Povezana vest:  Serijal “OD RUŽNE KUĆE DO LEPE KUĆE” na TLC kanalu