Naša kinematografija je nikad jača, a to dokazuju serije „Žigosani u reketu“, „Ubice moga oca“, „Južni vetar“…. Uz podršku kompanije Mozzart uskoro stižu nove sezone sa vašim omiljenim likovima…

Glumačke ekipe „Ubice moga oca“ i „Južnog vetra“ užurbano rade na novim epizodama koje će vas ostaviti bez daha, a dok čekamo novu sezonu ovih trilera na malim ekranima možete pratiti seriju „Žigosani u reketu“.

Početkom ove godine krenulo je snimanje novih „Ubica“ koje su pojačane sa likom Branke Katić, dok je snimanje druge sezone „Južnog vetra“ pod nazivom „Ubrzanje“ skoro pa završeno a premijera se očekuje na jesen.

Povezana vest:  Najnovija 15. sezona KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS na kanalu E! od avgusta!

Finale „Žigosanih u reketu“ koje je bilo početkom ove godine nikog nije ostavilo ravnodušnim, te ako niste pogledali obavezno to učinite!

Imate li favorita među ovim serijama ili sa podjednakim žarom pratite dešavanja u svakoj? Kompaniji Mozzart svidele su se sve tri, te je podržala njihovu realizaciju i bila pomoć tokom snimanja…

Godina u ovoj kompaniji je počela sjajnom akcijom za pomoć Udruženju dramskih umetnika Srbije – humanitarnu predstavu Balkanski špijun pogledalo je oko 350.000 ljudi, a šerovanjem linka sa Mozzartovog jutjub kanala prikupljeno je 3.525.000 dinara! U prvoj zoom predstavi u Evropi, učestvovali su Branka Katić, Vesna Trivalić, Dragan Bjelogrlić, Mima Karadžić i Gordan Kičič, a glumačkim legendama pridružio se i Zoran Kesić.

Povezana vest:  DVOR 2011, Lepa i Danijel novi kraljevski par

Na terenu na Adi Ciganliji, koji je posvećen zlatnim srpskim košarkašicama i njihovim uspesima, snimane su sekvence za dokumentarni film „Kraljice“, u produkciji PGMnetwork-a. Prva epizoda prati reprezentativke na putu do osvajanja istorijske titule na EP u Budimpešti, a druga opisuje pohod na olimpijsku bronzu u Riju 2016. i treće mesto postolja na EP u Beogradu 2019.

Povezana vest:  Serija "Marko Polo" podigla Mongole na noge

Serijal „Zlatni momci“ o najvećim uspesima naše košarke odavno je osvojio srca publike, a u čast šampiona otvoren je i raj za igru pod obručima na Vračaru, u okviru akcije „Sto terena za jednu igru“. Čubursko igralište, koje je do tada imalo samo jedan koš, postalo je moderan i kvalitetan sportski kompleks, sa tribinama, novom ogradom, teretanom na otvorenom…

Mini serijalom „Ekipizza“, kompanija Mozzart se i sama oprobala u svetu kinematografije.