Za sve nežne princeze koje su sklone maštanju, svakog radnog dana od petka 12. marta od 14:25 samo na Minimaxu nove epizode druge sezone Džepna Poli (Polly Pocket).

Nijedan san nije preveliki, nijedna avantura nije premala za POLI POKET! Kada Poli nasledi magični medaljon koji joj omogućava da se smanji na visinu od 10 cm, ona sa zadovoljstvom prihvata ove džepne moći i saznaje koliko je smanjivanje zabavno za nju i njene prijatelje.

Povezana vest:  Vreme je za pauzu!

Minimax, od 12.marta, svaki dan u 14:25

A opet nam se vraća crtać „Kung Fu Panda: Šape Sudbine“.

 Ko je spreman za avanturu?

Odgovor saznajte već u petak 12. marta od 06:00 svakog dana sa duplim epizodama crtaća „Kung Fu Panda: Šape Sudbine“ na omiljenom dečijem kanalu Minimaxu.

Četiri mlade pande nailaze na mističnu pećinu ispod sela Panda. Deca pande slučajno absorbuju či drevnih i moćnih kung fu ratnika poznatih pod imenom Četiri Sazvežđa: Plavi zmaj, Crna kornjača, Beli tigar i Crveni Feniks, a svako od njih predstavlja srž slabosti svog korisnika.  Oni sada moraju da prate svoju sudbinu i spasu svet od zle sile. U međuvremenu, Po se suočava sa svojim najvećim izazovom do sad – podučavanje ove raspuštene bande dece kako da koriste svoje novostečene moći.

Povezana vest:  Serija Fargo, dvostruki dobitnik Zlatnog Globusa, od 28. januara na AMC kanalu

Minimax, od 12. marta, svaki dan u 06:00