Nakon velikog uspeha TV serijala „Kuća od srca“ i „Trenutak iz sna“, pred gledaocima TV Pink će naći nova rijaliti forma iz produkcijske kuće „Shadow Production“. Novi, najuzbudljiviji format TV format do sada, „Mladoženja ili gost“ počinje sa emitovanje 26. marta i emitovaće se svakog petka od 22 časa na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

U želji da prenesu snažnu poruku i podignu svest o tome koliko je važno stvarati porodicu, produkcijska kuća „Shadow Production“ stvorila je još jedan format plemenitog karaktera, koji će na zabavan način pokazati da ne postoje granice kada je ljubav u pitanju. Mnogi bi voleli da svoju ljubav krunišu brakom, ali za to nemaju finansijske mogućnosti – zato je tu ekipa emisije „Mladoženja ili gost“ da im pruži podršku i učini nemoguće mogućim!

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE – SUPERFINALE ,Davor i Igor u superfinalu, Nevena završila takmičenje

Glumac Saša Nićiforović, harizmatični voditelj emisije, pomagaće kandidatima da svoje lude ideje sprovedu u delo i bodriće ih na putu do cilja. A nagrada za najhrabrijeg i najkretivnijeg prosca je potpuno besplatna svadba i nameštaj za mladence!

Rijaliti forma emisije omogući će gledaocima da prate kandidate koji će imati nimalo jednostavan zadatak: a to je da osmisle najkreativniju, najuzbudljiviju i najluđu prosidbu za svoju voljenu osobu. Prosiće i muškarci i devojke, a kako bi prosidba prošla po planu, druga strana ne sme ništa da sazna, pa će se takmičarii služiti raznim alatima, kako bi do poslednjeg momenta sve ostala tajna. Takmičari će, zajedno sa voditeljem Sašom i ekipom emisije „Mladoženja ili gost“, koristiti skrivene kamere, statiste, smišljaće razne prevare kako bi zabeležili svaki segment pripreme i  kako bi sve ostala tajna i veliko iznenađenje. Na samom kraju, samo jedan može biti mladoženja, a ostali takmičari biće gosti na njegovoj svadbi, a i gledaoci će moći da ispratite veselje pobedničkog para.

Povezana vest:  MTV specijalna emisija „Me, Myself & HIV“

Serijal „Mladoženja ili gost” vas poziva da od 26. marta svakog petka od 22 časana TV Pink budete svedoci najuzbudljivijih momenata, jer vas očekuju neverovatne priče koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.