Četvrta sezona hit serije „Fargo“ imaće premijeru 1. aprila na HBO GO-u, kada u ponudu stižu sve epizode. 

Nova sezona se odvija 1950. godine u Kanzas Sitiju i prati dve kriminalne organizacije koje su, boreći se za delić američkog sna, sklopile nestabilno primirje. One zajedno kontrolišu alternativnu ekonomiju eksploatacije, iznude i droge. U pokušaju da održi primirje, Loj Kenon (Kris Rok), vođa afroameričke mafijaške porodice, predao je svog najmlađeg sina Sačela svom neprijatelju Donatelu Fadi, vođi italijanske mafije. Zauzvrat, Donatelo je Loju predao svog najmlađeg sina Ziroa. Priča o imigraciji, asimilaciji i moći prepliće se sa pričama o Džostu Fadi, impulsivnom i obesnom nasledniku mafijaške porodice Fada, Donatelovom usvojenom sinu Rabaju Miliganu, detektivu Odisu Vefu, Oreti Mejflauer i federalnom maršalu Diku „Defiju“ Vikveru.

Povezana vest:  GEORDIE SHORE AVANTURA SE NASTAVLJA!!!

Pored Krisa Roka u glavnoj ulozi, u seriji glume i Džesi Bakli, Džejson Švarcman, Timoti Olifant, Džek Hjuston i Ben Višo.

Četvrta sezona serije, smeštena u 1950. godinu, hronološki se odvija najranije u odnosu na ostale sezone. Radnja prve sezone bila je smeštena u 2006. godinu, dok je druga pratila oca originalnog protagoniste kada je bio mlađi, 1979. godine. Treća sezona, u kojoj Juan Makgregor igra blizance, bila je manje povezana sa prve dve, vodeći gledaoce u savremenije okruženje, između 2010. i 2011. godine. Sve prethodne sezone takođe su dostupne na HBO GO-u.

Povezana vest:  Serija “Harli i Dejvidsonovi” na Discovery kanalu