Nova HBO serija „Nemoguće“ (The Nevers)  imaće premijeru 12. aprila na HBO GO-u, a prva epizoda biće emitovana na HBO kanalu istog dana u 20.00h. Prvi deo sezone sadržaće šest epizoda, a drugi deo će sadržati još šest epizoda, za koje će datum premijere biti naknadno objavljen.

U avgustu 1896. godine, viktorijanski London je prodrman do temelja natprirodnim događajem koji je određenim ljudima, većinom ženama, doneo neuobičajene sposobnosti – od čudesnih do uznemirujućih. Ipak, bez obzira na njihove posebnosti, svi koji pripadaju ovoj novoj potlačenoj klasi su u velikoj opasnosti. Amalija Tru (Lora Doneli), misteriozna, temperamentna udovica i Penans Ader (En Skeli), talentovana mlada izumiteljka, su tu da zaštite ovu nadarenu „siročad“. Kako bi im to pošlo za rukom, moraće da se suoče sa brutalnim silama koje su odlučne da ih unište.

Pored Lore Doneli i En Skeli, u seriji glume i Olivija Vilijams, u ulozi bogate dobrotvorke Lavinije Bidlou, Džejms Norton, kao bogati i bestidni vlasnik nemoralnog ilegalnog kluba Hugo Svon, Tom Rajli, koji igra Lavinijinog nezgrapnog mlađeg brata i Pip Torens u ulozi lorda Gilberta Masena, visokorangiranog državnog službenika koji vodi bitku protiv glavnih junakinja. Ben Čaplin glumi inspektora Frenka Mundija, koji je rastrgan između policijskih dužnosti i moralnih načela, Denis O’Her igra poremećenog doktora Edmunda Haga koji traži izvor ovih supermoći, a Zakari Momo glumi Horacija Kusensa, doktora u sirotištu koji ima isceliteljske moći. Ejmi Menson igra smrtonosnu Maladi, koja svoju moć crpi iz bola, a deo njene ekipe je i Eni Karbi, koja ima vatrene moći, a glumi je Rošel Nil.

Povezana vest:  X FACTOR, MBK produkcije se izvinjava Ani Grubin

Ostale uloge tumače Elenor Tomlinson, Elizabet Berington, Ana Devlin, Kiran Savar, Vajola Pretedžon, Ela Smit, Vini Heven i Nik Frost. Izvršni producenti serije su Džos Vedon, Bernadet Kolfild, Ajlin S. Landres, Dag Petri, Džejn Espenson i Filipa Goslet. Scenario potpisuju Džos Vedon, Džejn Espenson, Kevin Lau, Maduri Šekar i Melisa Ikbal, a režiju Džos Vedon, Dejvid Semel i Zetna Fuentes.

Povezana vest:  Bankrotirao glumac iz serije "Mesto zlocina"