Čuvenu „Dinastiju” retko ko nije gledao, te ne čudi što ceo region s nestrpljenjem očekuje da vidi kako će izgledati domaća adpatacija ove popularne sapunice, koja počinje da se emituje 27. septembra u 21 čas na TV Pink. Sscenario je prilagođen našem podneblju ali osnovna nit ostaje nepromenjena – ljubav, speltke, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije „Dinastije“, a gledaćete i dobro poznate likove.

Jedan od njih je i dr Nikolas Toskani, harizmatični neurohirurg i psihijatar, koji radi za Blejka Karingtona i predstavlja se kao prijatelj, ali sa skrivenim motivom – koji se otkriva kroz epizode.

Povezana vest:  Nove epizode popularnog crtaća na Minimaxu: Brbljivi Mačak Tom i njegovi prijatelji!

U srpskoj verziji dinastije, ova uloga pripala je mladom i talentovanom glumcu Milutinu Miloševiću, koji nije pratio originalnu verziju tokom osamdesetih godina, ali se i te kako pripremio za ulogu dr Nikolasa.

– To je osamdesetih bilo, ja sam tad bio dete, ne sećam se dovoljno dobro. Ali sećam se fame oko „Dinastije” i da su ljudi to gledali – rekao je Milutin i dodaje:

Povezana vest:  Idris Elba ponovo u ulozi detektova Džona Lutera

– Ovaj lik je, kao i svi, prilagođen uslovima u Srbiji. To je čovek koji je završio neurohirurgiju i otišao u inostranstvo da radi i onda se sticajem nekih okolnosti vraća da radi kao psihijatar. E sad zašto on pomaže ovim ljudima (porodici Kadić) i da li im pomaže, to će se otkrivati kroz epizode.

Svi oni koji su gledali „Dinastiju”, upoznati sa likom dr Nikolasa, a za one koji nisu, Milutin je otkrio u kakvim je odnosima sa porodicom Kadić, srpskim Karingtonovima.

Povezana vest:  Milion dolara za 30 sekundi reklame u finalnom Oprinom šou

– Njegov odnos je profesionalan, ali kasnije malo intenzivnije ulazi u neke odnose da bi mogao da sprovede svoje namere – zagolicao je maštu gledaocima.

Da li će Milutin verodostojno odigrati lik dr Nikolasa Toskanija i kakve su njegove namere prema članovima porodice Kadić, a posebno prema Branku, saznaćete ako od 27. septembra pratite „Dinastiju“ na TV Pink.