Peta sezona domaće krimi serije „Ubice mog oca“, doneće rasplet višegodišnje dramatične priče. Tema ovog nastavka je jedan od gorućih društvenih problema realnog doba – vršnjačko nasilje, a inspirisan je stvarnim događajima. Po prvi put, gledaoci će imati priliku da vide neočekivane i teške scene iz prošlosti koje su prethodile zapletu, a koje su uticale na karakter inspektora Aleksandra Jakovljevića.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery: Nerazjašnjeni slučajevi

„Ubice mog oca“ u finalnoj sezoni, koja je rađena u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, ukazuju na probleme sa kojima se mladi, u modernoj i tehnološki naprednoj eri suočavaju. Međuvršnjačko maltretiranje i ponižavanje nažalost su postali svakodnevnica, a takvi događaji neretko menjaju mlade ljude iz korena. U moru nasilništva, fotografija i video klipova koji se lako šeruju, a kojima se deca ucenjuju, ona ćute i povlače se u sebe i samoubistvo im se čini kao jedini izlaz.

Povezana vest:  Na 5. Dunav film festu održana premijera treće sezone serije Klan

Rasplet serije se odvija u 12 novih epizoda koje će biti emitovane subotom i nedeljom, od 8. januara 2022. godine, od 21h na Superstar kanalu. Glumačka ekipa predvođena Vukom Kostićem, Markom Janketićem, Tihomirom Stanićem, Ninom Janković, Miodragom Radonjićem, Slavkom Štimcem, Slavišom Čurovićem i Markom Vasiljevićem konačno će razrešiti slučaj ubistva Mileta Jakovljević, nekadašnjeg načelnika odeljenja za borbu protiv narkotika. Dramatičan scenario potpisuje Nataša Drakulić, dok je režija poverena Maši Nešković.

Povezana vest:  Premijera 2 sezone serije “Kuperovo blago” na Discovery kanalu

Foto: Irena Canić, Vladimir Avramović i Katarina Živković