Svetski poznati zabavno-takmičarski show Survivor, prepun adrenalina u kojem su snalažljivost, veštine preživljavanja u prirodi i uspešno savladavanje mentalnih i fizičkih izazova ključni faktori za uspeh počinje da se emituje u ponedelajk, 14. marta na televiziji Nova S.

Svakog radnog dana, gledaoci će imati priliku da prate avanture 20 kandidata koji su napustili sve blagodeti savremenog života i zamenili ih boravkom u divljini.

Takmičari će biti podeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uslovima i pravilima, a gledaoci će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kao i prilagođavanje takmičara nemilosrdnim okolnostima na ostrvu.

U jednom timu svoje veštine preživljavanja pokazat će hip-hop muzičar Igor Lazić Niggor, cross-fit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, Fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović kao i life couch Ivona Koković.

Povezana vest:  Tehnološke inovacije iz Zvezdanih staza

U drugom timu svoju izdržljivost testiraće pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristian Rauch, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Sa ciljem da dođu do samoga kraja, oni će pokušati da nadmudre i nadigraju jedni druge kako bi što duže izdržali u takmičenju, na nepoznatoj teritoriji i bez osnovnih elemenata komfora.

Za vreme trajanja Survivora, kandidati će se suočavati sa dve vrste izazova u kojima mogu da osvoje vredne nagrade ili imunitet od eliminacije. Žudeći za udobnošću savremenog života, hranom ili komunikacijom sa bližnjima, oni će učiniti sve da u prvoj vrsti izazova osvoje nagradu koja im omogućava lagodniji boravak na ostrvu – topli tuš, hrana ili telefonski poziv članovima porodice.

Povezana vest:  Ovacije u Dubrovniku za serije Telekoma Srbija

U drugoj vrsti izazova kandidati će se takmičiti za imunitet koji ih štiti od učestvovanja u dvoboju, čiji se članovi biraju na Plemenskom veću. U dvoboju mogu učestvovati dve osobe iz istog tima ili takmičari suprotnih timova a samo ih pobeda može vratiti u igru i spasiti od mogućeg odlaska sa ostrva. Kako se iz nedelje u nedelju sužava polje igre, Plemensko veće postaje sve zanimljivije gledaocima koji navijaju za svoje favorite, a s obzirom na novčanu nagradu koja dolazi uz pobedu, rasprave u kojima će se kandidati prepirati ili međusobno dodvoravati jedni drugima kako bi izbegli izbacivanje iz igre poprimaće epske razmere.

Povezana vest:  Stručnjaci za kontrolu uma premijerno od 24. oktobra u na Discovery kanalu

Gledaoci će pred malim ekranima pratiti svakodnevne avanture kandidata dok traže hranu, pokušavaju da zapale vatru ili naprave sklonište, a na tom putu timski rad biće im od presudne važnosti. Njihove uspone i padove na licu mesta pratiće voditelji Bojan Perić i Mario Mlinarić.

Koliko takmičari moraju da budu gladni da bi pojeli gulaš od insekata i šta će se dogoditi onim kandidatima koji podbace u nekom zadatku ili odbiju da ga izvrše, saznaćete u novom show programu ‘Survivoru’, od ponedeljka, na Nova S!