tv_duga

TV Duga sat organizovala Dugino poselo 2011 i izbor za hit godine 2010

Ruma se u sredu uveče 02.02.2011 orila od muzike, pesme i igre koja se dešavala u sportskoj hali u ovom malom mestu u Sremu. RTV Duga Sat i njen najpoznatiji brend „Dugino poselo“ organizovali su izbor za hit 2010 godine.

Nakon glasanja putem sms na programu RTV Duga Sat, koje je trajalo mesec dana, gledaoci i publika u sportskoj hali u Rumi, izabrali su Hit 2010godine.

Povezana vest:  Premijera treće sezone serije „Potomci“ 22. januara

Nakon prebrojavanja glasova, izdvojila su se prva tri mesta, od 12 koliko ih je učestvovalo kao hit meseca za proteklu godinu. Prvo mesto i zlatnu plaketu RTV Duga Sat, osvojili su Žare i Goci sa pesmom „Baraba“. Drugo mesto i plaketu osvojio je Miljan Miljanić sa pesmom „Idem tamo gde me vole“ i treće mesto I plaketu osvojila je Sava Putnik, sa pesmom „Kolona“.

Osim prva tri mesta, RTV Duga Sat je dodelila i specijalna priznanja za najslušanije spotove u protekloj godini na TV Duga SAT i to: Veri Matović, Miljanu Miljaniću, Bori Drljači, Lazaru Milakoviću, trubačima Dejana Lazarevića I tamburašima Kole i orkestar Aleksandar.

Povezana vest:  AMC bioskop petkom uveče: Sedam godina na Tibetu 26. marta

tv_duga_1Za najslušanije grupe iz dijaspore proglašeni su : Srce kamenjara iz Švajcarske, Goci bend iz Republike Srpske a za doprinos razvoju srpske muzike u Crnoj Gori, dobio je Vukman Belojević-Vučko. Zahvalnicu Rtv Duga Sat, u ime grada domaćina Rume, primio je zemenik predsednika opštine Dragan Kardaš.

Iako je napolju minus ledio krv u žilama ,unutar sportske hale u Rumi te večeri je prodefilovalo oko 2000 ljudi koje je zagrejala pesma i igra učesnika „Duginog posela“.Odličan zvuk i rasveta,ekstravagantna bina, direktan prenos na programu Rtv Duga Sat ,voditeljski par Jovana Morača i Željko Stefanović, kao I odlično raspoloženje kako samih učesnika, tako i publike u hali, dovoljan su razlog da ovaj događaj bude okarakterisan kao veoma uspešan. Repriza ovog događaja biće na TV Duga emitovana u sredu 09.02.2011 u 18h.

Povezana vest:  Džoan Rivers u kritičnom stanju