Na kanalu DIVA tokom maja i juna radnim danima od 20.00 stižu epizode nove američke akciono-kriminalističke serije MAGNUM (Magnu P.I, 2018) snimljena na Havajima. Od ponedeljka do petka gledaoci mogu da uživaju u novim avanturama dektiva Magnuma, a ova serija je nastala kao nova verzija čuvene istoimene serije iz 80-ih godina XX veka sa Tomom Selekom. Magnuma sada tumači Amerikanac meksičkog porekla, harizmatični Džej Hernandez (Havaji 5-0, Skandal, Suicide Squad).

Povezana vest:  Hit serija „Dauntonska opatija" od 1. jula na kanalu Cinemania

Serija Magnum je savremen pogled na čuvenu seriju iz 80-ih godina koja se fokusira na Tomasa Magnuma, bivšeg odlikovanog pripadnika mornaričkih foka koji, po povratku kući iz Avganistana, menja svoje vojne veštine i postaje privatni detektiv. Šarmantni skitnica, američki heroj i okoreli navijač Detroit Tajgersa, Magnum živi u kućici za goste na luksuznom imanju na kojem radi kao konsultant za obezbeđenje kako bi dopunio svoj budžet. „Glavna“ na imanju je Džulijet Higins, prelepa i zapovedno nastrojena agentkinja MI 6 čiji je “drugi” posao da uz pomoć svoja dva dobermana pazi da je sa Magnumom sve u redu. Kada Magnumu zatreba podrška na poslu, on se obraća svojim prijateljima od poverenja i kolegama koji su preživeli ratno zarobljeništvo, Teodoru „TC“ Kalvinu, bivšem pilotu marincu koji vodi firmu za obilaske helikopterima, i Orvilu „Riku“ Rajtu, bivšem marincu koji je postao impresario najatraktivnijeg noćnog kluba i najpovezaniji čovek na ostrvu.

Povezana vest:  OSTALO JE SAMO SEDAM DANA DO POČETKA NAJIMPRESIVNIJEG PROJEKTA: Željko Mitrović otkrio šta gledaoce očekuje na spektakularnoj ceremoniji otvaranja "ZADRUGE 2"!

Sumnjičav prema Magnumovom ležernom stavu i prisustvu na mestu zločina, detektiv Gordon Kacumoto otkriva da su on i Magnum sličniji nego što bi bilo ko od njih želeo da prizna.

Sa ključevima “oldtajmer” Ferarija u jednoj ruci, avijatičarskim naočarima u drugoj i Old Dizeldorf pivom koje se hladi u frižideru, Tomas Magnum se vratio u igru!

 

Povezana vest:  Regionalna radiodifuzna tela o emitovanju rialiti programa