Ljubitelji akcionih filmova ovog vikenda mogu uživati u ostvarenjima svog omiljenog žanra, a sve je to moguće iz udobnosti svog doma. Na FilmBox kanalima ove nedelje očekuju nas sjajna dela iz sveta kinematografije, zato na vreme pripremite omiljene grickalice i piće, udobno se smestite i uživajte u svom kućnom bioskopu.

U četvrtak od 22:35, Nicolas Cage, Sarah Lind i Hugh Dillon donose nam odlično filmsko ostvarenje, koje će se prikazivati na FilmBox Premim kanalu. ,,Humanitarni biro“ je  akcioni film koji govori o tome da će u bliskoj budućnosti vlada odlučivati o tome ko je potrošna roba. Uživajte u ovoj neverovatnoj priči!

Povezana vest:  Premijera serije "Ekspedicija u nepoznato" na Discovery kanalu

Ovu nedelju ćemo nastaviti u akcinonom žanru, pa će se tako u petak emitovati film ,,Kikbokser“ u kom američki šampion tajlandskog boksa ostaje paralizovan nakon nemilosrdne borbe sa suparnikom sa Tajlanda, a njegov brat se zbog toga zavetuje na osvetu. Jean-Claude Van Damme, Alexio Dennis i Chan Dennis se nalaze u glavnim ulogama, a film možete pogledati od 23:15h na FilmBox Stars kanalu. 

Povezana vest:  Emisija „Ljubav na prvi pregled” na TLC kanalu

Ako ipak volite malo drugačiji žanr, za subotnje veče vam predlažemo film ,,Prošla noć“ u kome se bračni par razdvaja na jednu noć, kada suprug odlazi na poslovno putovanje sa koleginicom koja mu se dopada. Dok se on odupire iskušenju, njegova supruga susreće bivšeg momka. Do kakvog će zapleta doći pokazaće vam Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Dunne Griffin i  Eric Gold Daniel od 19:30h na FilmBox Extra kanalu.

Povezana vest:  Premijera serije "NEŠTO POZAJMLJENO, NEŠTO NOVO "na TLC kanalu