Vreme vikenda bi trebalo da bude vreme potpunog odmora, posebno ukoliko ga provodite sa voljenom osobom. Ukoliko ostajete kod kuće i planirate da se prepustite romantici i filmovima, na pravom ste mestu da čujete najbolje predloge iz sveta kinematografije koje možete pogledati na omiljenim FilmBox kanalima.

Za početak, vikend dočekajte uz film ,,Gorko-Slatko“, koji će se u petak emitovati na FilmBox Stars kanalu. Film govori o ekscentričnom, bogatom trgovacu kafom, koji šalje priznatog stručnjaka na Tajland, gde treba da otkupi novu, egzotičnu vrstu kafe. Njegov ,,savršen“ život ispada iz koloseka kad se, nakon prvobitne netrpeljivosti, zaljubljuje u prelepu ćerku vlasnika plantaže, a onda otkriva da ga šef ustvari uopšte nije poslao zbog kupovine kafe. Glavne uloge ovog romantičnog filma tumače Kip Pardue, Mamee Nakprasit, James Brolin, Spencer Garrett i Young Tata, a možete ga pogledati od 19:15h.

Povezana vest:  Ikona snukera Roni O’Saliven otkriva sve u ekskluzivnom novom filmu “Sedmo nebo”

Za ljubitelje malo ozbiljnijeg žanra poput drame, preporučujemo film ,,Reči“, koji će se emitovati u subotu od 19:20h na FilmBox Premium kanalu. Radi se o piscu koji se suočava sa mračnom tajnom, a celu priču predstaviće vam savršeni glumački par – Bradley Cooper i  Zoe Saldana.

U nedelju od 21h pripremite se na smeh do suza uz komediju ,,Instant porodica“. Glumci Mark Wahlberg, Rose Byrne i Isabela Merced donose vam zanmljivu priču o bračnom paru koji shvata da je u potpunom haosu nakon udomljavanja troje dece. Film možete pogledati na FilmBox Extra kanalu.

Povezana vest:  Završena prva etapa realizacije filmskog i TV projekta o misiji „Halijard“, nastavak na proleće 2022.