Nova Max Original serija „Slatke male lažljivice: Prvobitni greh“ (Pretty Little Liars: Original Sin) stigla je na HBO Max striming platformu, gde su trenutno u ponudi prve tri epizode.

Pre dvadeset godina, niz tragičnih događaja zamalo je uništio radnički grad Milvud. Danas je grupa različitih tinejdžerki – potpuno nova grupa malih lažljivica – na mukama zbog nepoznatog Napadača koji ih prisiljava da plate za tajni greh koji su njihovi roditelji počinili pre dve decenije… kao i za svoj. U mračnoj, zreloj, horor-drami „Slatke male lažljivice: Prvobitni greh“, kilometrima smo daleko od Rouzvuda, ali smo unutar univerzuma Slatkih malih lažljivica – u potpuno novom gradu, s novom generacijom Lažljivica.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: UTOČIŠTE I SPAS

Glavne uloge tumače Bejli Medison, Čendler Kini, Zarija, Malija Piles i Maja Refiko. U seriji glume i Malori Behtel, Šeron Lil, Elena Gud, Lea Salonga, Erik Džonson i Aleks Ajono. Autori i izvršni producenti serije su Roberto Agire Sakasa i Lindzi Kalhun Bring. Ostali izvršni producenti su I. Marlin King, koja je ujedno razvila originalnu seriju „Slatke male lažljivice“, Majkl Grasi, Kerolajn Baron, Lesli Morgenstajn i Đina Đirolamo. Serija je zasnovana na bestseler romanima Sare Šepard.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ogovaranja u kući se nastavljaju, ali svi su zadovoljni zadatkom i iznenađeni dobrom glumom Soraje i Lestera