boki_13_tron

DVOR 2011

Takmičenje u striptizu obeležilo dan

U pismu o dnevnim zaduženjima Krunski Savet je naredio vladarima da angažuju seljane na čišćenju svih prostorija Dvora kako bi se kralj i kraljica osećali bolje, i kako bi mogli da uživaju na Dvoru.

Drugi zadatak je bio da seljani spreme večeru za vladare pošto još uvek nisu izabrani sluškinja i nadzornik.

Miloš i Maja su odmah ustali od stola, a zatim otišli u kuću za seljane. Nemanja je pomislio da su Maja i Miloš krenuli ka prodavnici da kupe sve cigarete, pa je pošao za njima kako bi ih preduhitrio.

U pismu, koje je prekinulo kupovinu u prodavnici, je Vendi obaveštena da je kažnjena sa 5 dukata jer je kasnila na sastanak.

Miloš i Lepa su ćaskali u trpezariji. Lepa je rekla da se ona družila sa onima koji joj odgovaraju i nisu joj ništa loše uradili, kao što je Boki. Dodala je da se druži i sa njim (Milošem) iako se on druži sa Majom koja ju je napala. Miloš joj je pričao kako su Maja i on pazili na pare i da, iako su im ukrali 200 zlatnika, dobro obezbedili. Miloš je pitao Lepu da li je bilo cigareta u prodavnici. Lepa je rekla da je bilo dovoljno cigareta i da je ona dala zlatnike onima kojima je bilo potrebno za cigarete.

Povezana vest:  Džoan Rivers sahranjena u Njujorku

Đus, Bebi, Lana i Vendi su na tremu razgovarali. Vendi je za Miloša rekla da je duplak, obaveštajac. Bebi joj je rekla da su hteli da im ukradu zlatnike. Vendi joj je pričala kako su njemu dok je bio u službi pendžatirali štikle da bi bio viši  i da su ga kolege zvale „nedoprcani“.

Stojan je pričao Dejanu o svom odnosu sa Ninom od početka. Kako je sa njom bio prvo veče, i tome kako joj je predlagao da bude sa Urškom, nakon čega se ona naljutila. Rekao je da se posle povukao zbog Joce da ne bi bio ljubomoran i da je Ninu uvek savetovao da sa njim iskreno popriča.

Lana i Vendi su pričale u spavaćoj sobi. Vendi joj je rekla da je lepo odgovarala Maji na provokacije. Lana je rekla da je svaki njen potez bio praćen i da im je rekla da je ne uvlače u svoje klanove.

Maja i Miloš su pričali o Vendi. Maja je rekla da će ga podržati aplauzom kada je najavi na žurci. Miloš je rekao da se Vendi bavila najstarijim zanatom i da nije uspela da zbog žestoke konkurencije u tom poslu. Dodao je da joj sada ostaju samo javni toaleti. Za nju je rekao da ne zna da peva i da se nigde ne pojavljuje.

Povezana vest:  DVOR 2011, Lepa tužila Draganu Tripić za klevetu

Lepa je gledala Nini u šolju od kafe. Ona je videla nekog muškarca koji je spopada, koji se okomio na nju, a ona ga je gurala od sebe. Nina je ubola želju, a Lepa joj je rekla kako u želji vidi prsten, ali da to može biti i kruna. Rekla je da će neko da je isprosi i da će za tu priliku doći kod nje kući.

Kralj Đus i kraljica Boki su sasatavili listu pitanja koja žele da postave svim seljanima, a sve u cilju odabira sluškinje, nadzornika i dvorske lude.

Pitanja su: Šta bi ponudio kada bi bio nadzornik, zašto misli da bi on trebalo da bude na tom mestu?

Kada je došao red na Miloša, on je kralju ispod stola dodao flašu pića. Boki se naljutio i rekao da tako ne funkcioniše kraljevstvo. Bojanić ga je ignorisao i rekao da samo razgovara sa kraljem i da će se potruditi da izvrši sve zadatke.

U trpezariji su svi zajedno diskutovali o odnosu između Joce, Stojana i Nine. Nemanja je rekao da ona mora da ide do kraja, i da su poljupci ništa, ako njoj nije bitno sa kim se ljubi. Ona se branila kakood cele priče nema ništa. Ninu je brinula reakcija njene mame na njena poljupce sa Stojanom. Pitala se kako da to ispravi, a Nemanja ju je posavetovao da joj kaže da kada je već počela, mora ići do kraja.

Povezana vest:  Počelo snimanje nastavka serije Moj rođak sa sela

U pismu je Savet naredio kralju i kraljici da odrede uloge za tačku „Ženski striptiz“. Boki je odredio Ninu, Miku, Vendi i Draganu, a mentor će im biti Urška, dok su u žiriju Denis, Dejan, Joca, Nemanja i Stojan. Danijel, Lana , Lepa i Bebi su smišljali kompozicije koje će pratiti nastup. Pobednik će dobiti 20 dukata, a glavnu reč u određivanju pobednika ima Đus.

Kralj i kraljica su za nadzornika, posle Stojanovog odbijanja, odredili Dejana Milićevića, dok su za sluškinju izabrali Lepu Lukić. Porez koji su seljani platili je bio ponovo 90 dukata.

Prva nagrada za zadatak „Striptiz“ je otišla Urški i Vendi, a druga nagrada od 10 zlatnika Miki i Nini.

Na sastanku po završetku zadatka seljani su trebali da sumiraju utiske proteklog dana. Šta je ostvareno a šta ne. Maji nije bilo jasno zašto je nova kraljica „king kong“ počela da provocira Miloša. O Bokijevom striptiz programu je rekla da se ona nikada ne bi skidala za dukate i da joj nije jasno kako neke „jadnice“ mogu to da rade. Mika se nasmejala i podviknula da ne priča o njoj. Maja je rekla da je nije spomenula, a Mika je rekla da je u nju gledala kada je Maja rekla „jadnice“.