Ovonedeljno izdanje kviza „Najslabija karika“ ostaće zapaćeno po tome što su takmičari fenomenalnim timskim radom uspeli da naprave niz od 9 tačnih odgovora i bankiraju maksimalnu sumu od pola miliona dinara po rundi! Tako je ujedno i postavljen novi rekord kviza, budući da je pobednik Mladen Mitrović kući odneo 651.000 dinara.

Ovakav uspešan niz tačnih odgovora koji se retko viđa u ovom formatu, voditelj Nikola Kojo oduševljeno je pozdravio aplauzom i rečima „Ljudi, svaka čast. Inkasirali ste pola miliona dinara“.

Povezana vest:  Za nagrade Srce Sarajeva za TV serije 28. Sarajevo Film Festivala 17 nominovanih

Rekord u kvizu „Najslabija karika“: https://bit.ly/3AvL44s

Do kraja epizode osvojena suma prešla je 650.000 dinara, a za nju su se u finalnoj rundi borili Sanja i Mladen, a Mladen je iz te runde izašao kao najjača karika.

„Iskreno, zadovoljan sam pre svega.  Ne samo time što sam pobedio, nego što sam imao jedan netačan odgovor tokom emisije“, rekao je pobednik Mladen.

Povezana vest:  Šta to dovodi praznično raspoloženje do vrha?

Mladen Mitrović, četrdesetjednogodišnji turistički vodič iz Smedereva nekima je možda poznat iz viralnog videa koji ovih dana kruži društvenim mrežama, a u kom on učestvujući u kvizu „Put oko svet“ svojim odgovorom na pitanje „Kako se zove aktuelni kontroverzni predsednik Nigerije?“ ostavlja voditeljku bez teksta.

Mladen Mitrović „Put oko sveta“: https://www.youtube.com/watch?v=1e7uGiOHjH8

Ono što je posebno interesantno je da je produkcija „Najslabije karike“ pokazala da dobro poznaje svoje takmičare, postavivši baš Mladenu pitanje koje je direktna asocijacija na njegov lapsus iz pomenutog videa, što je i njemu samom bilo simpatično. To dokazuje činjenica da je on na svom Facebook profilu nakon emitovanja kviza podelio status u kom ističe da to što je njegov viralni odgovor završio kao deo pitanja u kvizu smatra svojim najvećim uspehom u dosadašnoj kviz karijeri.

Povezana vest:  Met Leblank novi član Top gira