Novi hit film „Fleš“ (The Flash) ima će premijeru 25. avgusta na HBO Max striming platformi. Film će takođe biti prikazan na HBO kanalu 3. septembra u 20.00h.

Svetovi se sudaraju u filmu „Fleš“ kada Bari upotrebi svoje supermoći da otputuje u prošlost kako bi je promenio. Kada njegov pokušaj da spasi svoju porodicu nenamerno promeni budućnost, Bari je zarobljen u stvarnosti u koju se general Zod vratio i preti uništenjem, a nema superheroja kojima bi mogao da se obrati. Jedino ako Bari nagovori sasvim drugačijeg Betmena da dođe iz penzije i spasi zatvorenog Kriptonca… iako ne onog koga traži. Da bi spasao svet u kome se nalazi i vratio se u budućnost koju poznaje, Barijeva jedina nada je da se bori za svoj život. Hoće li najveća žrtva biti dovoljna za resetovanje univerzuma?

Povezana vest:  Možda nastavak serije "Bekstvo iz zatvora"

Reditelj je Andi Mušijeti, a u glavnim ulogama pojavljuju se Ben Aflek, Majkl Kiton, Ezra Miler, Temuera Morison, Ron Livingston, Saša Kae, Majkl Šenon, Meribel Verdu, Kirsi Klemons i Enčej Črau. Producenti filmsa su Barbara Mušijeti i Majkl Disko.